Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 17:23
Advert

Mersin Şoförler Odası Personelinden Örnek Davranış

Mersin Şoförler Odası Personeli Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Geleneği Sürdürdü Ve Saat 9’u 5 Geçe Toplu Halde Atasının Manevi Huzurunda Saygı Duruşunda Bulundu…

YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-11-2020 13:07   Güncelleme : 10-11-2020 13:07
Mersin Şoförler Odası Personelinden Örnek Davranış

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası personeli her yıl 10 Kasımda Atasına saygı ve sevgisini ifade edebilmek için oda binası önünde toplanıyor ve 09.05’de Atatürk’ün manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşunda bulunuyor.
 “ŞOFÖR EN ASİL DUYGULARIN İNSANIDIR” sözleriyle şoför camiasını onurlandıran Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu tek önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü nedeniyle, Mersin Şoförler ve Otomobilciler odası personeli bu yılda oda binasının önünde eksiksiz olarak yine bir araya geldi.
Oda personeli, Saat 09.05 te duyulan siren sesi ile birlikte, yarıya indirilen Türk bayrağı karşısında ve Atatürk’ün manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşu gerçekleştirdi.  
Oda Başkanı Veysel Sarı’nın Mersin dışında olması nedeniyle katılmadığı 82. Yıl anma törenine çevrede bulunan işyerleri çalışanları da katıldı. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü