Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 11:53

Derya Grup'da Cumhuriyet şenliği

Derya Grup, şirketlerin faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde daima bir adım önde olma yaklaşımıyla, son teknolojiyi kullanarak , “minimum hata & maksimum müşteri memnuniyeti ” anlayışıyla, yüksek kalite devamlılığı sağlayarak en iyi hizmeti zamanında müşteriye sunmayı misyon edinmiştir.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-10-2020 10:36   Güncelleme : 30-10-2020 10:36
Derya Grup'da Cumhuriyet şenliği

Derya Grup, şirketlerin faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde daima bir adım önde olma yaklaşımıyla, son teknolojiyi kullanarak , “minimum hata & maksimum müşteri memnuniyeti ” anlayışıyla, yüksek kalite devamlılığı sağlayarak en iyi hizmeti zamanında müşteriye sunmayı misyon edinmiştir. 1979 yılından itibaren; İnşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, İstanbul, Malatya, Tarsus ve Anamur’da hizmetlerini yürütmektedir.

Kurulduğu günden beri Atatürk ilke ve inkılaplarının izinden yürümüş, milli bayramların önemini ve coşkusunu bilen Derya Grup 29 Ekim’i Hyundai Derya Otomotiv’in yan tarafında bulunan Derya Sanat Sokağı’nda kutladı. Pandemi dolayısıyla bütün hijyen kurallarına uyarak Derya Grup çalışanları ile birlikte Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Kış önderliğinde Derya Sanat Sokağı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. Daha sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile törene başlandı. Daha sonra bando eşliğinde İzmir Marşı ve 10. Yıl marşı ile kutlamalar devam etti.

Herkesin coşkuyla katıldığı etkinlikte Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış konuşmasında “Biz Derya Grup ailesi olarak her zaman Atamızın ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, gösterdiği yolda gururla yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.” dedi

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü