Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 03:49

KORUYUCU GÖZLÜK KULLANIYOR

KORUYUCU GÖZLÜK KULLANIYOR

DÜNYA
Giriş Tarihi : 06-09-2020 14:28   Güncelleme : 06-09-2020 14:28
KORUYUCU GÖZLÜK KULLANIYOR

 

Beşiktaş, Atletico Madrid'li Francisco Montero'yu kiraladı

Son dakika: Beşiktaş transfer yapmış olduğu çalışmalarnı devam ettiriyor. Kara kartal, İspanyol devi Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol stoper Francisco Montero'yu kiraladığını resmen duyurdu.

Yeni sezon öncesinde transfer yapmış olduğu çalışmalarnı sürdüren Beşiktaş, savunma bölgesine bir takviye yaptı. Kara kartal, Atletico Madrid'din stoperi Francisco Montero'yu kiraladığını duyurdu. Kulüpten yapılan fotoğrafı açıklamada İspanyol oyuncunun 2020/21 sezonunda Beşiktaş forması giyeceği belirtildi.

betpas  Resmi açıklama şu şekilde:Kulübümüz, 2020-21 sezonu transfer yapmış olduğu çalışmalar kapsamında, bonservisi İspanyol ekibi Atletico Madrid kulübünde bulunan futbolcu Francisco Montero ile geçici transfer protokolü imzalamıştır. supertotobet giriş Beşiktaşımıza önemli katkılarda bulunacağına inandığımız Francisco Montero'ya Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz."

 

supertotobet   Mart 2017'de aldığı bir darbe sonrasında retinasında yırtık oluşan ve bir operasyon geçiren 1.85 boyunda olan Montero, müsabakalarda koruyucu gözlük ile çıkıyor.

KARİYERİNDE BİR İLK

İspanya haricinde daha önce oynamayan Montero, betpas giriş     geçen sezon kiralık forma giydiği Deportivo La Coruna'da 31 maça çıktı. Atletico Madrid takımında 48 kez sahaya çıkan İspanyol futbolcu, bir kez de İspanya U21 Milli Takımı'nda görev yaptı.

vadivadi