Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 09:00

Tesettür Modasında En Yeni Trendler

Tesettür Modasında En Yeni Trendler

DÜNYA
Giriş Tarihi : 18-01-2020 12:46   Güncelleme : 18-01-2020 12:46
Tesettür Modasında En Yeni Trendler

 

 

 

Tesettürlü bayanlar, modayı takip ederek dolaplarındaki kreasyonları modaya uygun oluşturmaktadırlar. Moda, her sezon değişmektedir fakat tesettür giyimde modası hiçbir zaman geçmeyen bazı kıyafetler bulunmaktadır. Tasarımcıların yeni modellerle modaya yön vermesi ve kreasyonları tesettürlü bayanların dikkatini çekmektedir. Yaz, kış ve bahar aylarına göre her sezon farklı şekillenen tesettür giyim, sürekli değişiklik göstermektedir. Tesettür trendleri belirlenirken kişilerin talepleri de göz önüne alınmaktadır. Tesettür trendleri, tesettür elbise modellerinin dışında tesettür kombinlerini tamamlayan eşarplar, şallar, ayakkabılar ve aksesuarlarda her sezon modaya uygun olarak değişiklik göstermektedir.

 

Tesettür Giyimde Trend Olan Kıyafetler

Tesettür giyimde, her zaman trend olan bazı kıyafetler bulunmaktadır. Tesettür giyimde, trend olan ürünler arasında tunikler yer almaktadır. Özellikle son dönemlerde tesettür giyim modasında şık ve modern tasarımlı tunik modellerine sıklıkla karşılaşılmaktadır. Tesettürlü bayanların yanında tesettürlü olmayan bayanlarda pantolon ve tayt üzerine tunik modellerini tercih etmektedirler. Tesettür giyimde her yaza damgasını vuran tesettür elbiseler, yaz aylarında moda sektörünün vazgeçilmez parçalarıdır. Rengârenk elbise modelleri her yaz vitrinlerdeki yerlerini almaktadır. Spor ve şık model seçeneklerinin çok fazla olduğu elbiseler, her zaman tercih edilen ürünler arasındadır. Tesettür giyim moda sektörünün değişmeyen parçalarından birisi de bol paça pantolon modelleridir. Bol paça pantolonlar bahar aylarında her zaman vitrindeki yerlerini almaktadırlar.

 

Tesettür Giyimde Hangi Dış Giyim Ürünleri

tesettür dış giyimde her mevsim tercih edilen kıyafetlerden birisi de ferace modelleridir. Birbirinden farklı ferace modelleri ile tesettürlü bayanlar farklı tarzlarda kombinler oluşturmaktadır. Feracelerin güzel ve etkileyici olduğu kadar fiyatlarının da uygun olması birçok bayan tarafından dikkatleri üzerine çekmektedir. Modern tasarımlara sahip feraceler ile kombin yapmak oldukça kolaydır. Feracenin yanında dış giyimde pardösü, kap ve tuniklerde her sezonda tercih edilen ürünlerdir. Tesettür dış giyim modelleri kısıtlı olarak görünse de geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Ayrıca her sezon farklı çizgilerde ve tarzlarda üretilmektedir. Tesettür giyim her geçen gün kendini yenilemekte ve oldukça şık kombinleri karşımıza çıkarmaktadır. Tesettür giyim modaya yön veren bir sektör haline gelmiştir.

 

 

vadivadi