Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 18:26
Advert

Sakatlık Haberi Geldi

N'Koudou'dan Sakatlık Haberi Geldi

DÜNYA
Giriş Tarihi : 11-12-2019 19:52   Güncelleme : 11-12-2019 19:52
Sakatlık Haberi Geldi

 

Beşiktaş'ta son haftalarda oynanan futbola olumsuz etki eden sakatlık problemleri yaşanmaya başladı. 24Erzincanspor maçını 3-0 kazanan Beşiktaş'ta, karşılaşmada sakatlanan N'Koudou'dan haber geldi. Sezon başında Tottenham'dan transfer edilen Kevin N'Koudou, 24Erzincanspor karşılaşmasında Mariobet aldığı darbe sebebi ile kas zorlanmasına bağlı olarak oyuna devam edememişti. Yaşadığı sakatlık nedeni ile oyuncunun Kasımpaşa karşısında forma giymesi beklenmezken, Fenerbahçe karşılaşmasına yetişip yetişemeyeceği ve forma giyme durumu belirsizliğini koruyor.

Kasımpaşa Maçında Sahada Yok

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yapılan açıklamada, futbolcunun sol arka üst adalesinde ağrı bulunması neticesinde yapılan muayene sonrası, Kevin N'Koudou'nun arka adalesinde zorlanma tespit edildiği belirtildi. Zorlanmaya bağlı olarak gelişen sakatlık sebebi ile N'Koudou bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Futbolcunun, gelişen sakatlık neticesinde en az 15 gün dinlendirilmesi söz konusu iken, bu sürecin sonunda Mariobet oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında da forma giyip giymeyeceği belli değil. 15 gün takımdan ayrı kaldıktan sonra yaşayacağı antrenman eksikliği sebebi ile N'Koudou, iyileşse dahi 11'deki yerini alamayabilir.

N'Koudou Fener Maçında Şüpheli

22 Aralık 2019 günü Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan Beşiktaş'ta, Kevin N'Koudou'nun durumu şüpheli. Futbolcunun sakatlığının devam etmesi ve ağrılarının sürmesi Betpas durumunda Fenerbahçe maçında oynayıp oynayamayacağı merak konusu. Karşılaşma öncesi Beşiktaş sağlık ekibi tarafından resmi açıklama yapılması bekleniyor. Öte yandan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmesi için seferberlik başlatılmış durumda.

vadivadi