Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 13:16
Advert

Galatasaray'da Ocak'ta Balotelli Sürprizi

Adı uzun yıllardır Galatasaray ile anılan, Milan sonrası şansını Fransa'da Nice, Marsilya gibi kulüplerde deneyen ve an itibari ile İtalya'da Brescia'da forma giyen Mario Balotelli, Ocak Ayı'nda takımdan ayrılacak mı? Brescia Başkanı Massimo Cellino, söylentiler doğrultusunda açıklamalar yaptı. youwin giriş

DÜNYA
Giriş Tarihi : 02-12-2019 22:04   Güncelleme : 02-12-2019 22:04
Galatasaray'da Ocak'ta Balotelli Sürprizi

 

Adı uzun yıllardır Galatasaray ile anılan, Milan sonrası şansını Fransa'da Nice, Marsilya gibi kulüplerde deneyen ve an itibari ile İtalya'da Brescia'da forma giyen Mario Balotelli, Ocak Ayı'nda takımdan ayrılacak mı? Brescia Başkanı Massimo Cellino, söylentiler doğrultusunda açıklamalar yaptı. youwin giriş

Antrenmandan Kovuldu

Brescia'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen gündüz idmanında, antrenör Fabio Grosso ile Mario Balotelli arasında gerginlik yaşanmış ve yaşanan gerginlik neticesinde Mario Balotelli antrenmandan kovulmuştu. Bu gelişmeler sonrası Brescia Futbol Kulübü Başkanı Massimo Cellino'nun, ünlü futbolcu hakkında söylediği iddia edilen sözler ise şaşkınlık verici. İtalyan gazetelerinin yazdığı bilgilere göre, Başkan Massimo Cellino'nun futbolcusu hakkında ''O bir zenci ve kendisini temizlemeye çalışıyor. Bunun bazı zorlukları var'' dediği ve bunu öğrenen Mario Balotelli'nin yaşadığı ırkçılık karşısında devre arasında kendisi ile daha önce de ilgilenen Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Takımda Mutlu Değil

Youwin  Mario Balotelli'nin takımda mutlu olmadığı, son yıllarda ırkçılıktan müzdarip olması ve bunu sık sık yaşıyor olması sebebi ile Brescia ve İtalya'dan uzak kalmak istediği de konuşulanlar arasında. Konu hakkında Başkan Massimo Cellino ise yaşanan gelişmeler sonrası bir açıklama daha yaptı. Cellino, golcü futbolcudan özür dileyerek, futbolcu hakkında söylediği sözlerinin kesinlikle yanlış anlaşıldığı ve aslında farklı bir mesaj vermek istediğini söyledi. Özrü kabahatinden büyük olan Cellino, Balotelli hakkında ''Söylediklerim yanlış anlaşıldı, sadece antrenmanda yaşananları geçiştirmek adına konuşuyordum ama sözlerim biraz ağır oldu. Balotelli de üzgün çünkü iyi oynamadığını o da biliyor.'' şeklinde açıklamalarını düzeltti.

Galatasaray'lı Taraftarlara Teşekkür

Youwin  Mario Balotelli, İtalya'da yaşanan ve sürekli olarak tekrarlanan ırkçılık olaylarından en çok zarar gören futbolcuların başında geliyor. Kendisi de bir İtalyan vatandaşı olan ve İtalya Milli Takımı'nda geçmişte oynadığı futbol ile dünyanın en iyilerinden sayılan Mario Balotelli, sırası ile İnter, Milan gibi kulüplerde forma giymiş, bu süreçte İtalyan ırkçı taraftarların saldırısına maruz kalmıştı. Yaşadığı ırkçılık neticesinde kariyerine büyük kulüpler yerine Fransa'da Nice forması altında devam etmeye karar veren Balotelli, burada oynadığı iyi futbolun ardından Marsilya'ya transfer olmuş ve sezon sonu ise İtalya'ya geri dönerek Brescia'da forma giymeye başlamıştı. Bütün bu olaylar sırasında kendisine sevgi besleyen ve sosyal medyadan sürekli destek mesajı gönderen Galatasaray'lı taraftarlara da sık sık teşekkür eden Balotelli, Ocak ayında bedelsiz olarak Brescia'dan ayrılıp Galatasaray'ın yolunu tutabilir.

Galatasaray'da sezon pek iyi gitmezken, sezon başında Monaco'dan transfer edilen Falcao'nun uzun süreli sakatlığını henüz atlatamamış olması, buna ek olarak ikinci forvet konumundaki Andone'nin sezonun ikinci yarısının ortalarına kadar forma giyemeyecek olması Balotelli için bir çıkış faktörü olabilir. Taraftarın da oldukça istediği futbolcular arasında olan Mario Balotelli, yakın gelecekte Galatasaray forması giymeye sıcak bakıyor.

vadivadi