Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 07:08
Advert

Lazer Epilasyon Mersinde Farklı Teknolojisiyle Acısız Epilasyon

Lazer Epilasyon Mersinde Farklı Teknolojisiyle Acısız Epilasyon

DÜNYA
Giriş Tarihi : 25-11-2019 19:37   Güncelleme : 25-11-2019 19:37
Lazer Epilasyon Mersinde Farklı Teknolojisiyle Acısız Epilasyon

 

 

Günümüzde her kadın ve her erkek güzel görünmek, bakımlı olmak ister. Eski yıllara göre bu özen artmıştır, çünkü sosyal hayat her geçen gün daha aktif olmaya başlamış ve dışarıda geçirilen vakit artmaktadır. Bu yüzden bakımlı ve güzel olmak herkes için önem kazanmıştır. Bu bakım cilt bakımı, el ayak bakımı ve yüz bakımı olmakla birlikte en önemli kısmı istenmeyen tüylerin temizliğidir. Çünkü her duruma hazır olmak için temiz olmak gerekir, bu yüzden istenmeyen tüylerin temizlenmesi oldukça önemlidir. Çok eski yıllarda geçici epilasyon yöntemleri kullanılmaktaydı, sonrasında kalıcı bir çözüm üretildi bu çözüm lazer epilasyon olarak hayatımıza girdi! Lazer epilasyon şüphesiz mucize bir yöntem, ancak kullanan herkesin ortak bir şikayeti var! Acılı ve ağrılı olması lazer epilasyonun şikayet konusuydu, işte bu yüzden yeni bir teknoloji geliştirildi, ortak şikayeti ortadan kaldırmak düşüncesiyle yola çıkıldı ve acısız epilasyon geliştirildi. Bu epilasyon Buz Lazer’dir. Buz lazer istenmeyen tüyleri acısız olarak yok eder ve tekrar oluşmasını engeller. Ülkemizde yaygın olarak kullanılmakta olup, yakında zamanda lazer epilasyon Mersin de de hizmet vermeye başlamıştır.

 

Acısız Epilasyon Buz Lazer

Buz Lazer biraz önce bahsettiğimiz gibi acı hissettirmeyen bir teknolojidir. Ortak şikayet ortadan kaldırılmış ve konforlu epilasyon geliştirilmiştir. Buz başlıklı bu cihazla cilt soğutulmakta ve epilasyon bu sırada yapılmaktadır, böylelikle masaj konforunda epilasyonla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Buz Lazer Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz lazer buz başlıkla cildi soğutmaya başlar, bu esnada lazer ısı enerjisi cilt altına iletilir ve kıl kökleri tahrip edilir. Tahrip olan kökler, tekrar kıl üretemez ve kalıcı epilasyon gerçekleşir. Oldukça güvenli bir uygulamadır, FDA onayına sahip olması bu güveni teyit etmektedir. Lazer epilasyon Mersin de konforlu Buz lazer ile tanışıp farkı yaşayabilirsiniz.

Uygulamanın Süresi Ne Kadardır ?

Buz lazer geliştirilirken elbette temel amaç acı ve ağrı olmamasıydı, ancak bu sırada farkına fark katarak hızlı olması özelliği de eklenmiştir. Bu sayede Buz Lazer tüm vücuda 30-35 dakika gibi bir sürede uygulanabilmektedir.

Buz Lazerin Uygulanabildiği Bölgeler Nelerdir

Buz Lazer, yüz, kollar, bacak, sırt, göbek, özel bölge gibi tüm bölgelere uygulanabilmektedir. Yani kısacası tüm vücuda uygulanabilen bir teknolojidir. Erkekler de Buz Lazer ile epilasyona ilgisini arttırmıştır, bunun tabi ki ilk sebebi acısız olması ancak bunun yanı sıra ulaşılması güç bölgelere de epilasyon yapılabilmesi Buz lazerin tercih edilmesinin sebepleri arasındadır. Bu bölgeler kulak içi, burun içi ve kaş arasıdır, bu sebeple tüm vücuda kapsamlı olarak epilasyon yapılabilmektedir.

Uygulama Kaç Seansta Tamamlanmaktadır?

Epilasyonun etki gösterdiği süre değişir, çünkü insanlar farklı yapılardadır bu yüzden kişiye özel sonuçlar alınır. Lazer epilasyon Mersin genel olarak başvuranların ortalaması alındığında 6-8 seansta sonuç alındığını gösterse de kişiye özel olduğunu belirtmekte fayda vardır.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

vadivadi