Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:48
Advert

Gültak, Pazarcı Esnafını ve Vatandaşları Dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, her hafta sonu mahallelere yaptığı ziyaretlerde, kentin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafı ile alışverişe gelen mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemeye devam ediyor.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 18-11-2019 12:16   Güncelleme : 18-11-2019 12:16
Gültak, Pazarcı Esnafını ve Vatandaşları Dinledi

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların ve esnafın sorunlarını yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, pazarcı esnafı ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirmeye, sıkıntı ve sorunlarını çözmeye devam ediyor. Başkan Gültak’ın hafta sonu yaptığı mahalle ve pazar yeri ziyaretlerine; Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yöneticileri, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı ile muhtarlar da eşlik etti.

Pazarcı esnafının çalışma şartları iyileştirilecek

Akdeniz’e bağlı Kiremithane Mahallesi’nde, hafta sonları kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak, esnafın ve vatandaşın taleplerini yerinde dinledi. Başkan Gültak; pazarcı esnafının ve vatandaşların daha iyi şartlarda alış veriş yapabilmesi için, belediye olarak, her türlü tedbiri alacaklarını ve gereken hizmetleri sunacaklarının altını çizdi. 

Başkan Gültak talepleri not etti, ilgili birimlere talimat verdi

Başkan Mustafa Gültak; Kiremithane Mahallesinde bulunan pazar yeri ziyaretinin ardından, bu kez de Mahmudiye Mahallesi’ne kurulan pazar yerinde bir takım incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden Başkan Gültak, dile getirilen talepleri dinledi, mevcut sorunlar ile ilgili notlar aldı. Mahmudiye mahallesinde bulunan pazar yeri ile ilgili yaşanabilecek sorunların takipçisi olacağını belirten Başkan Gültak’a vatandaşlar ve pazarcı esnafı, duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettiler.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü