Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:48
Advert

Mohikanlar gözünü Avrupa’ya dikti

Erzurum Palandöken Spor Salonunda yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 3 altın ve bir gümüş madalya alan Mohikan Spor Klübünün üç sporcusu, Türk Milli Takımına katılma hakkını elde etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-07-2019 13:41   Güncelleme : 29-07-2019 13:41
Mohikanlar gözünü Avrupa’ya dikti

 

60 kg da Savaş Yüksel Bosna Hersek’te yapılacak dünya şampiyonasında, 86 kg. da Batuhan Demir ile 54 kg. da Ali Ataberk Gürbüzcan Macaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Erzurum Palandöken Spor salonunda  yapılan Türkiye Kick Boks Milli Takım seçmelerine beş sporcu ile katılan Mersin Mohikan Spor Klübü  3 altın ve bir gümüş madalya ile kente döndü. Elemelerde altın madalyaya ulaşan üç sporcu, Mili Takıma seçilerek ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Mersin Mohikan Spor Klübü Başkanı ve Milli Sporcu Salih Erden, Erzurum Palandöken Spor Salonunda bu ay içerisinde yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasına 5 sporcu ile katılım gösterdiklerini, 60 kg. Savaş Yüksel, 86 Kg. da Batuhan Demir ve 54 kg. Ali Ataberk Gürbüzcan’ın altın madalya, 91 kg. Hamza Gök’ün ise gümüş madalya kazandığını söyledi.

Klüp Başkanı Erden, 60 kg. Savaş Yüksel’in Bosna Hersek’te yapılacak Kick Boks Dünya Şampiyonasında, 86 kg. Batuhan Demir ile 54 kg. Ali Ataberk Gürbüzcan’ın ise Macaristan’da yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde ettiklerini ifade etti.

Klüp Başkanı Salih Erden, Mohikan Spor Klübü olarak kentimizin adını ülkemizde ve Avrupa’da duyurmak için olağanüstü çaba sarfeden sporcularını tebrik ederken,  yerel ve genel idare temsilcilerinden spora ve klüplerine destek beklediklerini sözlerine ekledi.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü