Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 04:49
Advert

Arslan Ailesi ile ilgili çıkan asılsız haberler isyan ettirdi

Uzun yıllardır Mersin ekonomisine ve istihdamına yaptıkları yatırımlarla büyük katkı sağlayan Arslan Ailesi, geçtiğimiz aylarda üzerlerine atılı suçtan mahkeme kararı ile kurtulmuş ve aklanmıştı. Bazı haber ve sosyal medya kanalları tarafından, mahkeme önünde aklanan Arslan Ailesine iftira ve şantajlar sürüyor. Arslan Ailesinin Avukatı Murat Altındere ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bu tarz haberleri yaparak algı yaratmaya çalışanlara tepki gösterdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-07-2019 09:46   Güncelleme : 26-07-2019 09:46
Arslan Ailesi ile ilgili çıkan asılsız haberler isyan ettirdi

Resmi twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Arslan ailesine sosyal medya ve bazı haber sitelerinden bir algı operasyonu yapıldığını belirten Avukat Altındere, ‘Her dönem kötü niyetli çevrelerce, Arslan Ailesi hakkında basın ve sosyal medya üzerinden iftira ve itibarsızlaştırma kampanyaları yapılmakta ve bir gün bir kişi istihdam etmemiş, dolandırıcı ve şahsiyetsiz kişiler ve bunların işbirlikçilerince aileye her daim saldırı yapılmakta.

Dün de bir kısım sözde haber siteleri tarafından algı operasyonu başlatıldı. Neymiş Arslan ailesi Fetöcüymüş… Hey gidi hadsiz ve iftiracılar, siz ve sizin gibiler daha FETÖ lafını ağzına almaya korkarken Arslan ailesi hem de 17/25 öncesi bu örgüte hukuk savaşı başlatmıştı. Arslan ailesi birileri gibi 15 Temmuz sonrasında ortaya çıkmadı. Kumpaslarla ailenin tüm malvarlıklarına bu hain örgütün emniyet ve yargı içindeki uzantılarınca 2012 yılında el kondu.

Bu ülkede bu örgütün en çok mağdur ettiği birkaç sayılı ailelerden birisidir Arslan ailesi. Arslan ailesi hakkında şimdi de çıkmış bazı gazeteci kisvesi altındaki dolandırıcılar ve klavye kahramanları aileyi FETÖCÜ yapıp, haklarında defalarca uydurulmuş iftiraları yeni bir konu ve habermiş gibi ısıtıp ısıtıp servis etmekteler. Bu ne cüret. Bu ne aymazlık. Yazıklar olsun!’ şeklinde tepki gösterdi. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü