Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 00:10
Advert

Giderik ve Mezitli Belediyesi İşbirliğine gidiyor

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ( GİDERİK) Yönetim Kurulu üyeleri 10.07.2019 Tarihinde Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN' ı ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-07-2019 11:59   Güncelleme : 11-07-2019 11:59
Giderik ve Mezitli Belediyesi İşbirliğine gidiyor

 

Gerçekleştirilen ziyarette "İnsan Kaynakları, Kurumsallaşma, Markalaşma, Dijitalleşme" konularında gerçekleştirilecek işbirlikleri konuşuldu

      Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA, gerçekleştirdiği sunumda dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparken, özellikle üniversite öğrencileri, iş arayanlar, gençler ve işverenlerin en önemli hedef kitleleri olduğunu belirtti. Kasım ayında gerçekleştirilecek olan 9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi ile uluslararası firmaların profesyonel yöneticilerini Mersin'de ağırlayarak Mersin'in marka değerine katkı sunmayı, işbirliği kültürünü Mezitli Belediyesi ile de geliştirerek uluslararası arenada kente katkı sağlayan etkinliklere imza atmak istediklerinin altını çizdi.

     Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, Mersin'e katkı sağlayan projelere destek olacaklarını özellikle Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ile personel eğitimleri konusunda işbirliğine gidilebileceğini ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaret Başkan Neşet TARHAN ve GİDERİK Yönetim Kurulu üyelerince  hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü