Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 14:04
Advert

Paylaşımın adı Fiestam oldu

Sosyal medyada facebook üzerinde oluşan 35.000 üyenin bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından katılımcısı olan Fiestam.com grubu geçtiğimiz günlerde 8. Sini gerçekleştirdiği Büyük buluşma ile bir araya geldiler.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 03-07-2019 10:55   Güncelleme : 03-07-2019 10:55
Paylaşımın adı Fiestam oldu

 

Çoğunluğu Ford Fiesta marka araç sahiplerinin sosyal medyada bir biri ile yardımlaşma kaynaşma ve paylaşım yaptıkları grup her geçen gün büyüyor. Grup Kurucularından Koray Karın “ Amacımız Türkiye’nin dört bir yanında otomobil severleri bilinçlendirmek ve paylaşım gücünü artırmak olan grubumuz Aile ortamı ile Sımsıcak dostluklar ve sosyalleşme adına kurduğumuz bir gruptur dedi. Bu yıl İstanbul Polonezköy’ de 8’ncisi düzenlenen büyük buluşma etkinliğinde bir araya gelen Ford Fiesta sahipleri bir araya geldiler.

Sosyal Medya ismi Fiestam.com olan grup bu anlamlı buluşmasına İstanbul sınırlarını aşarak Ankara, Balıkesir, Bursa, Gemlik, Yalova, Adapazarı, İzmit, Gölcük, Çanakkale, Konya Adana, Gaziantep. Nevşehir, Kahramanmaraş, Trakya Bölgesi ve İzmir’den yola çıkan birçok Fiesta tutkununun katılımıyla gerçekleşti. 400’e yakın aracın ve 2000’ni aşkın kişinin etkinlik alanını renklendirdiği bu unutulmaz gün, birbirinden güzel anılar biriktirdi. Herkesin ailesi ve çocuklarıyla birlikte katıldığı bu mutlu günde, Ford Fiesta tutkunları eğlenceli dakikaların keyfini doyasıya çıkardı.

Gün boyu devam eden halat çekme, çuval yarışı, canlı langırt gibi eğlenceli yarışmalarda tatlı çekişmelere tanık olurken, sevginin hayatımızdaki yerini bir kez daha hatırlattılar. Araç severlerin bir biri ile araçları hakkında paylaşımda bulunmasının ardından Mutlu ve unutulmaz bir günden sonra bir sonraki yıl tekrar buluşmak üzere vedalaşan Ford Fiesta tutkunları, gülümsedikleri en içten fotoğraflarıyla günü ölümsüzleştirdi.

İsmail USTA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü