Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 18:42

Mersin Fiesta Tutkunları iftarda buluştu

Mersin'de Sosyal medyada oluşturdukları Fiestam/Mersin sayfasıyla toplanan grup üyeleri, Mersinin Erdemli ilçesinde haftasonu düzenlenen 3. Geleneksel İftar yemeği ile bir araya geldiler.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-05-2019 13:17   Güncelleme : 26-05-2019 13:17
Mersin Fiesta Tutkunları iftarda buluştu

Türkiye’nin çeşitli illerinden Ford Fiesta kullanıcılarının oluşturdukları Fiestam.com'un Mersin şubesi olara kendilerini tanına gurup düzenlenen 3. Geleneksel iftar programı ile bir araya geldiler.
Sosyal medyada  oluşturdukları fiesta makra otomobil tutkunları, bu grupta araçlarıyla ilgili yardımlaşma, parça alım satım gibi konularda istişare de ediyorlar.

Mersin moderatör ve gurbup kurucusu Ali Murat Şenturan, Fiesta hayranlarını Mersin'in Erdemlide  ilçesinde Hafta sonu iftar programı ile  gurup üyelerinin ve aileleri ile birlikte buluşturmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Facebook üzerinde 2015 yılında kurduğumuz şuan 400 kişilik bir grubumuz var. Sadece Ford Fiesta kullanıcıları var. Aramızda yardımlaşma parça satma alma gibi çeşitli diyaloglarımız oluyor. Mersin Merkezin yanı sıra diğer ilçelerde Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar, Mut, Taşucu, Silifke, Erdemli, Tarsus  gibi birçok ilçelerden gelen Fiesta kullanıcısıyla bir araya geldik. Gurubumuz Etkin sosyal faaliyetleri ve kaynaşmaya yönelik organizasyonları olacak heyecan ile bunları gerçekleştirmenin hedefindeyiz  İlçelerimizde gezi kamp organizasyonları için gurup üyelerimizin müsaitliğine göre yapmayı düşünüyoruz zamanla gurupta en etkin üyelerimize çeşitli hediyeler vermeyi de planlıyoruz ” dedi.

İsmail USTA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü