Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 03:31

Beşiktaş’ın Güven Yalçın Görüşmeleri

Beşiktaş’ın Güven Yalçın Görüşmeleri

DÜNYA
Giriş Tarihi : 08-04-2019 20:16   Güncelleme : 08-04-2019 20:16
Beşiktaş’ın Güven Yalçın Görüşmeleri

 

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Güven Yalçın, diğer kulüplerin ilgisini çekmeye başladı. Şenol Güneş’in golcü eksikliğinden dolayı renklerine bağladığı ve son çare olarak gördüğü 19 yaşındaki genç futbolcu, forma giydiği ilk maçında Sivasspor filelerini havalandırarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ertesi hafta Ankaragücü deplasmanında da attığı gol ile taraftarların sevgilisi olma başarısı kazandı. Ligde siyah-beyazlı forma ile 15 maça çıkan mariobet genç futbolcu, 3 asist üretmekle beraber, 2’de gol atmıştır.

Avrupa'nın Gözü Üstünde!

Oynadığı futbol ile göz dolduran Güven Yalçın, Avrupa kulüplerinin de radarına girmiş görünüyor. Leverkusen’in altyapısından siyah-beyazlılara transfer olan futbolcu için, Almanya’nın Hoffenheim takımı harekete geçti. Mavi-beyazlı takımın betist  teknik direktörü Julian Nagelsmann’ın, her iki ayağını da kullanabilen Güven’i takımında görmeyi çok istediğini dile getirdiği öğrenildi.

Diğer taraftan İspanya ve İtalya takımlarından da transfer talebi geldiği belirtiliyor. Futbolcunun menajeri Ahmet Düdük’ün Valladolid ile La Liga transferi için görüşme yaptığı ve Güven’in bu transfere sıcak baktığı bildirildi. Ayrıca genç oyuncu için Valladolid’in, 4 ya da 4.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği bilgisi de geldi. jasminbet önümüzdeki günlerde Valladolid ve Düdük’ün bir görüşme daha yapacağı belirtildi.

Beşiktaş’ta yıldızı giderek yükselen genç futbolcu için Haziran ayında, özellikle Avrupa takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacağa benziyor. Futbolcunun önümüzdeki sezonda hangi takımda oynayacağı şimdiden merak konusu oldu.

 

vadivadi