Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 06:22
Advert

SITKI ÇELEBİ/İYİ PARTİ 13. SIRA TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

Yıllardır devam eden mevcut tökezlemiş düzene bir dur demek için bende İYİ'ler le beraberim. TARSUS 13. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak TARSUS ve TARSUSLULAR için elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Sadece konuşan değil icraatları ile sosyal bir belediye meclisinin inşasında el ver TARSUS’UM..

DÜNYA
Giriş Tarihi : 04-03-2019 10:57   Güncelleme : 04-03-2019 10:57
SITKI ÇELEBİ/İYİ PARTİ 13. SIRA TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

 

 

"Değişen Dünya, Değişen TARSUS"

Yıllardır devam eden mevcut tökezlemiş düzene bir dur demek için bende İYİ'ler le beraberim. TARSUS 13. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak TARSUS ve TARSUSLULAR için elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Sadece konuşan değil icraatları ile sosyal bir belediye meclisinin inşasında el ver TARSUS’UM..

Sıtkı Çelebi olarak diyorum ki..

"Balık Tutmayı Birlikte Öğrenelim"

Yıllardır birbirine bağlı bir düzenin, sadece kendileri ve kendilerinden olanlar için çalışan bir belediyeciliğin önüne geçerek sosyal bir belediyecilik için hep beraber taşın altına elimizi koyalım. Gerçekten hak eden ve liyakat sahibi kişilerin göreve geleceği bir Belediyecilik için hep beraber çalışmaya var mısınız? Bu noktada ben ve partim gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Asla makam ve koltuk için çalışmadan uğraşacağız. Sıtkı Çelebi olarak diyorum ki koltuklar değil üzerindeki isimler hayatımıza değer katabilir. Ben insana dokunabildiğimiz kadar değerli olduğumuzu düşünüyorum. Bu sebeple de halkın içinden, Tarsus'un Camilimanda Çelebi Çiftliğinden çıkmış olan ben sizlerle en güzel günlerin inşasında dirsek mesafesinde çalışmayı amaçlıyorum. Değerli Tarsus'luların bilgi, düşünce ve görüşlerine her zaman değer vererek ofisimde çayım hiç bitmeden hep sizlerle olacağım. Tüm dert ve sıkıntılara dinleyerek, konuşarak ve istişare ederek çözüm bulacağız.

Asla unutmayalım!

"İYİ'LER HER ZAMAN KAZANIR"

Neden İYİ Parti?

Değişen siyasi koşullar ve alternatiflerin üretilmesi ülkemiz açısından hep önemli bir yere sahip olmuştur. Bu yüzden de bizlere ve sizlere görevler düşmüştür. Aile olarak siyasi hayatımız 60 yıllık bir kariyere sahiptir. Ancak unutulmamalıdır ki aslolan hizmet etmek ve projeler üretebilmektedir. İYİ Parti çatısı altında ortaya çıkan hizmet üretim sevdası hem TARSUSLULAR hem de Türkiye için büyük bir fırsat haline gelmiştir. Biz TARSUS ve ülke sevdalılarına düşen en önemli görev ise hizmet edebilmektir. İYİ Parti olarak hizmet sevdası ile elimizden geleni yapmaya hazırız. Sıtkı Çelebi olarak diyorum ki..

"Sosyal Ve Siyasi Hayatım TARSUS Sevdası Üzerinedir."

Neden Sıtkı Çelebi?

1965 yılında TARSUS Camilimanda köyünde doğdum. Orta okul ve lise eğitimimi Tarsus İmam Hatip Lisesinde tamamladım. 22 yıl TARSUS Özel İdare Müdürlüğü, 1 yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 2 yıl Mersin Karayolları İşletmesinde çalıştım. Şu an da emekli olarak hayatımı sürdürmekteyim. 3 Çocuğum bulunmaktadır. Halkın içinden sokakta her zaman görebileceğiniz bir kardeşinizim. Edindiğim belediyecilik ve hizmet tecrübelerimi aktarmak için sabırsızlanıyorum. En önemli öğretilerden biri olan "Yaradılanı sev, yaratandan ötürü" sözüne bağlı kalınarak bu kardeşinizi sevmenizi ve sahip çıkmanızı bekliyorum. Projelerim ve yapmak istediklerim TARSUS'ta hiçbir belediye meclis üyesinin ufkunun ucundan geçmemiştir. Biz hayal edebildiğimiz kadar değerli olacağımıza inanıyoruz. TARSUS'un marka şehirler arasında yer alabilmesi için elimizden geleni her zaman yapacağız.

"İYİ'LER HAZIR" "BİZ HAZIRIZ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TARSUS SEVDALISI!

SITKI ÇELEBİ VE 10 İYİ PROJESİ

TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK BÜYÜK PROJELERİM VAR! TARSUS'UN BÜYÜK PROJELERİ VAR!

 

1.      Görüş Şikayetlerin Bireysel Olarak Toplanması/Meclis Toplantılarında Sunulması

Bireysel olarak oluşturacak olduğum web-sitem ve mobil uygulamam vasıtasıyla Tarsus'luların yaptıklarımız hakkında bilgi edinmelerini sağlayacağım. Duygu ve düşüncelerimi paylaştığım bir platform oluşturarak 7/24 birbirimize erişim imkanı bulacağız. Ayrıca her ay bu platform üzerinden ulaştırılan mesajların meclis toplantılarında gündeme getirilmesini sağlayacağım. Ben hiçbir zaman ulaşılamaz bir siyasetçi olmayacağım!!

2.      Haftalık Dijital Blog Ulaştırılması/Haftalık Toplantılar İle Alakalı Görüşlerimin Sunulması

Tarsus'un değişime ve teknolojiye uyumu hızlandırılacaktır. Haftalık elektronik bültenler oluşturulacaktır. Bu şekilde bilgi alışverişi ilk kez bu kadar kolay ve paylaşılabilir olacaktır. Masa başı sohbet eden siyasetçiler yerine, paylaşan ve dinleyen bir siyasetçi olarak geliyorum.

3.      Gençler İçin Toplantılar

"Akıl Akıldan Üstündür" mottosu her zaman köşe taşlarımızdan birini oluşturacaktır. Biz siyasetçilerin ve büyüklerin gençlere her zaman ihtiyaç duyduğunun farkındayız. 18-24 yaş arası gençlerimizin fikirlerine, düşüncelerine ve projelerine her zaman ihtiyacımız var. Z Kuşağı bizleri geleceğe taşıyacaktır. Biz bunun farkındayız. Gençlerimiz ile aylık toplantılar düzenleyeceğiz. Özellikle Tarsus Gençlik Meclisinin aktif ve vizyon sahibi bir yapıya ulaşması için elimden geleni yapacağım.

4.      Yaz Döneminde Çocuklara Mesleki Eğitim Seminerlerinin Düzenlenmesi

Bu benim en büyük projem olacaktır. Tarsus Belediye Meclisinde bunun için gerekli her türlü adımın atılması için uğraş vereceğim. Gençlerimizin doğru yönlendirilmesi ve doğru meslek seçimleri yapabilmeleri için ilgili sektörlerden profesyonel kişiler getirtilerek seminerler düzenlenecektir.

5.      Aylık Köylü Toplantıları

Tarsus'umuz Çukurova’nın incisidir. İçerisinde barındırdığı bereket tüm ülkemize hizmet etmektedir. Köylülerimize aylık bilgilendirme toplantıları yapılması amaçlanmaktadır. Hem tarımsal faaliyetler hem de köylerimizde yaşayanlar için sosyal aktiviteler düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Biz Aziz Atatürk'ün de dediği "Köylü Milletin Efendisidir" sözünü kulağımıza küpe yapmışız.

6.      Aylık Mahalle Toplantıları

Mahallelerimizin kaynaşması, mahalle anlayışının arttığı ve fiziksel sosyalleşmenin en üst düzeye çıkarılacağı bir yönetim anlayışı için İYİ'ler hep sizinle olacak! Aylık mahalle toplantıları yapılarak halkımızın sorunları ve problemleri dinlenecektir. Tüm sorun ve problemler meclis toplantılarında gündem olarak sunulacaktır.

7.      Sosyal Sorumluluk Projeleri

"Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" Peygamber efendimizin bu sözü her zaman kulağımızda çınlayacak. Belirlediğimiz 3 grup için (Kadınlarımız İçin Sosyal Sorumluluk, Gençlerimiz İçin Sosyal Sorumluluk, Yaşlılarımız İçin Sosyal Sorumluluk) çeşitli sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz asla yalnız kalmayacağız, çünkü "Tarsus çok büyük bir Ailedir".

8.      Şehir Gezileri

Esnaflar, İş Adamları, Çiftçilerimiz ve Öğrencilerimiz ile şehir gezileri yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde hem gelişimi hem de yeni vizyonlar ile tanışmayı planlıyoruz. Çok gezen çok bilir sözü bize rota olacaktır.

9.      Açık Hava Kültür Şölenleri

Açık hava sinemalarımız, şölenlerimiz, birlikte sohbet edebileceğimiz ortamlar ile kasvetli ve saat akşam 9'dan sonra her gün "ÖLEN" Tarsus'a elveda diyeceğiz. İnsanların aileleri ile birlikte gülerek yürüyüş yapabildiği bir Tarsus için İYİ'LER HEP VAR!

 

 

10.  Güvenli ve Yaşanabilir Tarsus

Sıtkı Çelebi olarak son projem bunları seçildiğim süre boyunca gerçekleştirmek için uğraşmaktır. Benim naçizane tek isteğim ve en büyük projem yüzü gülen TARSUSLULAR arasında yer alabilmektir.

 

ASLA UNUTMAYALIM!

İYİ'LER HER ZAMAN KAZANIR

 

SITKI ÇELEBİ
İYİ PARTİ 13. SIRA
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

vadivadi