Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 05:01
Advert

“Trabzonspor’un Artık Geliri Giderinden Fazla”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, artık Trabzonspor’un gelirinin giderinden daha fazla olduğunu ve gelecekte daha iyi işlere imza atacaklarını açıkladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-02-2019 19:15   Güncelleme : 06-02-2019 19:15
“Trabzonspor’un Artık Geliri Giderinden Fazla”

 

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, artık Trabzonspor’un gelirinin giderinden daha fazla olduğunu ve gelecekte daha iyi işlere imza atacaklarını açıkladı.

UEFA ile Finansal Fair Play (FFP) konusunda yaptıkları üç sezonu kapsayan anlaşmaya ilişkin İsviçre'nin Nyon kentine gelen Ağaoğlu, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, geçmiş dönemlerdeki pahalı transferleri eleştirdi, altyapıya büyük önem verdiklerini ve kulübün gelirlerini artırdıklarının altını çizdi.

Geçen nisan ayında Trabzonspor başkanlığına seçilen Ağaoğlu, şöyle konuştu: "Göreve geldikten sonra yaptığımız uygulamalar öyle sıradan uygulamalar değil. Biz daha 1 buçuk aylık yönetimken harcamalarda bütçe fazlası, kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerinin müşterek ve müteselsil sorumlu olduğu maddesini kendi tüzüğümüze koyduk ve bunu genel kuruldan geçirdik. Bunu Türkiye'de ilk yapan biziz. Anlamı şu; eğer bütçe fazlası bir harcama yapılırsa bunun bedelini yapan, yani kulüp başkanı ve kulüp yöneticisi öder. Aynı zamanda kulüp yönetimine aday olacak başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de üyelik müracatlarını yaptıkları zaman kulübün gelir gider dengesini sarsacak uygulamanın içerisine girdikleri takdirde oradan doğacak olan kulübün göreceği bütün zararları da yine yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ödeme taahhüdünde bulunurlar. Bu taahhüdü ilk defa biz imzalayarak divan başkanlığına teslim ettik."

Ağaoğlu, bu uygulamayla bütçe fazlası harcamanın önünü kestiklerini vurgulayarak, "Eğer harcarsa kulüp başkanının kendisi öder veya kulüp başkanıyla birlikte kulübü yönetenler öder." ifadesini kullandı.

Rakip Transferlerle Dikkat Çeken Ankaragücü

Ligin 20’nci haftasında Ankaragücü’nü konuk edecek olan Trabzonspor, ikinci yarının ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Transferin son iki gününde yaptığı hamlelerle dikkat çeken Ankaragücü de tekrar üst sıralara çıkmak için sahada olacak. Bu keyifli mücadelenin İddaa oranlarını mobil bahis siteleri arasında yer alan Tempobet üyelik işlemi ile inceleyebilirsiniz.

vadivadi