Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:55
Advert

ıso 9001 nedir ne işe yarar

Organizasyon kamu kurum ve kuruluşların her türlü ıso 27001 gibi standartların belgelendirme hizmetleri firmamız aracılığı ile verilmektedir.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-12-2018 15:53   Güncelleme : 16-12-2018 15:53
ıso 9001 nedir ne işe yarar

 

Kalite Standartlandırma

İşletmelerin faaliyet gösterdikleri konulara göre bulundurmaları gereken belge ve sertifikalar vardır. Bu sertifikalar Devlet tarafından mecburi tutulan ve faaliyetlerine devam etmeleri için şart olan belgelerdir. Firmamız ıso 16949 ve helal gibi sertifikaları sağlayan ve belgelendirme hizmeti veren kaliteli bir firmadır. turcert.com adresimizden belgelendirme, sertifika ve kalite standartlandırma işlemleri hakkındaki tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Sistem Belgelendirme

Organizasyon kamu kurum ve kuruluşların her türlü ıso 27001 gibi standartların belgelendirme hizmetleri firmamız aracılığı ile verilmektedir. Turcert firmamız belgelendirme işlemleriniz tamamlandıktan sonra sizinle iletişime geçerek işletmeniz bünyesinde bulunan araç, gereç ve makinelerinizin gözetim ve kontrollerini yapmaktadır. Sistem belgelendirmede amaç işletmenizin daha önce belirlenen kurallara uyup uymadığıdır. Firmamız işletmeniz için gerekli olan evrak ve dokümanları kısa sürede temin eden bir kadroya sahiptir.

Ürün Belgelendirme

Bir ürünün belgelendirilmesi ürünün özel kalite standartları ve diğer uluslararası standartları arasındaki bağı oluşturur. Turcert ürün belgelendirme sistemleri içerisinde yer alan TSE/ EN/ ıso 9001 gibi standart faaliyetlerini yürütmektedir. Tarım işleriyle uğraşan çiftçilerimize destek amaçlı olarak planladığımız Globalgap projemizle başarı kazanan bir firmayız. Ayrıca turizm ve otel işletmelerine 7 yıldız vererek kaliteyi bir üst seviyeye çıkarıyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik kurumunun Turcert firmamıza vermiş olduğu yasal yetkilerle hareket ederek işyeriniz içerisindeki elektronik makinelerinizin yapılması zorunlu olan muayenelerini yapıyoruz. Her sektöre kalite ve sistem belgelendirme hizmeti veren firmamızı güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Makina ve Periyodik Bakımlar

Firmamız ürün ve tesislerinizde kullandığınız, makina, araç ve ekipmanların her türlü periyodik bakım ve kontrol hizmetlerini kısa sürede tamamlayarak, hızlı bir şekilde işletmelerinize teslim etmektedir. Fabrika, üretim tesisi ve işletmeler için iş güvenliğini tehdit edebilecek olan her türlü durumların periyodik kontrolleri firmamız tarafından yapılmaktadır.

vadivadi