Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 11:16

Başkan Pamuktan Evci Mahallesine Ziyaret

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Evci Mahallesini ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen asfalt yapım çalışmalarını denetledi. Hafta sonu mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Başkan Pamuk; ziyaretler sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve mahallelerinde sürdürülen hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini alıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-10-2018 17:03   Güncelleme : 23-10-2018 17:03
Başkan Pamuktan Evci Mahallesine Ziyaret

Her mahallede sürdürdükleri hizmetleri vatandaşların görüşlerini alarak en verimli şekilde gerçekleştirmeye gayret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Pamuk ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede; ‘Geçtiğimiz 2 yılda 65 mahallemizi kapsayan çalışmalarımızla toplam 40 milyona ulaşan bir altyapı yatırımı yaptık. Özellikle Belediyemize sonradan katılan ve mahalle haline dönüşen belde ve köylerimizde yol açma, yol yapım ve onarım, park yapım ve onarım, okul bakım ve onarım konularında önemli eksiklikler tespit ettik. Bu eksiklikleri başta mahalle muhtarlarımızın olmak üzere mahalle yaşayanlarımızın da belirttikleri aciliyetleri dikkate alarak programlandırdık. Ve bu eksiklikleri büyük ölçüde giderdik, gidermeye de devam ediyoruz. Çalışmalarımızda ayrım yapmaksızın merkez mahallelerimizde de  programlı bir şekilde hizmetlerimiz devam ediyor.Bütün planladığımız çalışmalar ve projeler tamamlandığında, altyapı yatırımlarımız 60 milyon liraya ulaşacak’ şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Evci Mahalle Muhtarı İsmail Çınkı ve vatandaşlarla birlikte asfalt çalışmalarını sokak sokak denetleyen Başkan Pamuk, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek ve görüş alışverişinde bulunarak ziyaretini tamamladı. Evci Mahalle Muhtarı İsmail Çınkı da mahallesine yapılan ve yapımı sürdürülen hizmetler nedeniyle Başkan Pamuk’a  teşekkür etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü