Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 01:37

Askon Mersin Şubesinden Kıyafet desteği

Askon Mersin Şubesinden Ekonomik durumu iyi olmayanlara öğrenciler Kıyafet ve Kırtasiye desteği

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-09-2018 19:15   Güncelleme : 26-09-2018 19:15
Askon Mersin Şubesinden Kıyafet desteği

 

Kısa Adı Askon olan Anadolu Aslanları iş adamları Derneği Mersin Şubesi tarafından Mersin’in Kazanlı Mahallesinde Maddi durumu yetersiz olan Öğrencilere Kıyafet, Ayakabı, çanta, kırtasiye yardımı yapıldı.

Mersinin Kanalı Mahallesinde Ekonomik durumları iyi olmayan ve Muhtar ve Okul aile birlikleri ile koordineli bir çalışma ile  öğrencilere Okul ihtiyaçlarının giderilmesi için yardımda bulunuldu. Kazanlı Mahalle Muhtarı Süleyman Serin in ve Okul Aile birlikleri ile Askon Mersin Şubesi olarak ilk okul ve orta okul öğrencilerine Kıyafet, Ayakkabı, Çanta ihtiyaçları temin  edildi.

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Muhtarımız ve Okul aile birlikleri ile yapılan çalışmada Maddi durumu iyi olmayan  öğrenciyi tespit ettik ve bunun için bir çalışma ile ihtiyaçlarını giderdik dilerim ki Önce Ailelerine Sonra Memleketimize faydalı birer birey olmalarının yüce Allah'dan bekleriz.

Hepimizin Teminatı olan çocuklarımız Geleceğimize doğru eğitim ve eğitim olanakları sağlarsak sonsuza dek sürecektir. İyi  bir birey için eğitim şart ama bunun için imkanlarında iyileşmesi gerekiyor bunun içinde elimizden geldikçe çok çalışacağız. dedi

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü