Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 22:34

mersin Tercüme Büroları

Kişiler ve şirketler her türden doküman çevirilerini çeşitli şirketlere yaptırmaktadır. mersin Tercüme ofisi, Mersin tercüme büroları arasında yeminli statüsüne erişmiş profesyonel mütercim-tercüman ekibiyle hizmet vermektedir

DÜNYA
Giriş Tarihi : 05-09-2018 14:56   Güncelleme : 05-09-2018 14:56
mersin Tercüme Büroları

 

Kişiler ve şirketler her türden doküman çevirilerini çeşitli şirketlere yaptırmaktadır. Şanlıurfa Tercüme ofisi, Mersin tercüme büroları arasında yeminli statüsüne erişmiş profesyonel mütercim-tercüman ekibiyle hizmet vermektedir. Müşteriler her alanda çeviri talebinde bulunabilir, her alan için o konuda uzmanlığını almış kadro tarafından çeviri işlerini yaptırabilirler. Sanat, Akademik, Teknik, Teknoloji, Pazarlama, Ticaret gibi sayısız içeriklerde uzman ekip tarafından çeviriler gerçekleştirilir. Pek çok şirket sınırlı dil seçeneklerine sahipken Şanlıurfa Protranslate Tercüme Bürosu İngilizce, Arapça, Farsça, Almanca, Japonca, İspanyolca, Fransızca ve daha birçok dil seçeneği ile geniş bir dil yelpazesi sunar. Her dil için sadece o dilde uzmanlaşmış tercümanlar tercih edilir. Çünkü bir tercüman birkaç dil bilse dahi uzman olduğu dil dâhilinde en detaylı çeviri işlerini yapabilir. Şirketler genellikle birkaç tercüman barındırarak tüm tercüme işlerini birkaç kişiye bıraktığından, robot çeviri kullanma oranı artar. Resmi kurumlar robot çeviriden geçmiş, dilbilgisi kurallarına dikkat edilmeyen ve yeminli tercüman onaysız belgelere itibar etmezler. Şanlıurfa Tercüme Bürosu bilgisayar kaynaklı çevirilere asla itibar etmez.

Ek Hizmetler olarak Protranslate web sitesi aracılığı ile;

Çevirileriniz için Noter Onayı ve Apostil talebi açabilir,

Belgelerinizin yüklemesini yaparak fiyat alabilir,

Çevirileriniz için Yeminli Tercüman ıslak imzası talep edebilir,

Canlı yardım ekibiyle evraklarınızın çeviri aşamalarını takibe alabilir,

Belgeleriniz hakkında ek talepleriniz için tercümana ek not bırakabilirsiniz.

Robot Çevirilere Değil, Yeminli Uzmanlara Güvenin

Özellikle resmi kurumlar belge taleplerinde Yeminli Tercüman imzası isterler. Kimi şirketler ellerinde bulunan tercüman sayısının yetersizliğine rağmen çoklu dil seçeneği sunarlar ve çevirilerini Google, Yandex gibi bilgisayar kaynaklı çeviri sistemlerine yaptırmaya çalışırlar. Her ne düzenlemeye tabi tutulursa tutulsun bilgisayar çevirilerine Yeminli Tercüman imzası atılamaz ve yapılan çeviriler tercüme kurallarına, gramer ve imla kurallarına uygun olmayacaktır. Ancak profesyonel bir tercüman hâkim olduğu dilde bu detaylara dikkat edebilir. Protranslate Şanlıurfa Tercüme Bürosu ekibi pek çok dilde hizmet verirken o dillere ait uzmanlarla çalışır ve Tercüme Kontrol Programı ile tüm çeviriler bittikten sonra kontrol gerçekleştirerek müşterilerine teslimat yapar. Tüm çeviri işlemleriniz için markanın internet sitesinden bilgi alabilir, siparişlerinizi verebilirsiniz.

 

vadivadi