Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 22:07

Zafer Bayramı Mezitli’de coşkuyla kutlandı

Mezitli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen yayla konserleri büyük bir coşkuyla başladı. Fındıkpınarı Futbul Sahasında sahne alan Mezitli Belediyesi Sanatevi Orkestrası Solisti Çağdaş Anadolu, bölge halkına keyifli bir müzik şöleni sundu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-08-2018 15:13   Güncelleme : 30-08-2018 15:13
Zafer Bayramı Mezitli’de coşkuyla kutlandı

Mezitli Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yayla konserlerinin 1’inci günü büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Fındıkpınar Mahallesi Futbol Sahasında gerçekleşen konserde, Mezitli Belediyesi Sanatevi Orkestrası Solisti Çağdaş Anadolu sahne aldı. Anadolu, sevilen şarkılar ve sahne performansları ile konsere katılan bölge halkına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. 30 Ağustos Zafer Bayramının coşkulu yaşandığı konsere, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk bayraklarının dağıtıldı Zafer Bayramı kutlaması renkli anlara sahne olurken, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Fındıkpınarı civarında yaşayan vatandaşların çok şanslı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, herkesi kutlamaların 2’inci günü düzenlenecek olan Hüseyin Kâğıt konserine davet etti.

DEĞERLERİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKIYORUZ

Mezitli’nin değerli bir kent olduğunu dile getiren Başkan Tarhan tüm ulusal bayramları meydanlarda ve sahalarda kutladıklarını hatırlattı. Başkan Tarhan, “Nüfusu 977 olan Fındıkpınarın'da yaz dönemi konaklayan on binler ve çevre mahalle sakinleri çok şanslısınız. Böyle güzel bir çevrede,
doğayla iç içe yaşıyorsunuz. Ne mutlu size. Her zaman söylediğim gibi Mezitli’de mutlu insanlar olsun istiyoruz. Mezitli değerli bir kent oldu. Bu değeri hep birlikte arttırıyoruz. Zafer Bayramımızı hep birlikte kutlayacağız. Biz, tüm ulusal bayramlarımızı halkımızla birlikte meydanlarda, sahalarda kutluyoruz. Bayraklı büyük yürüyüşler yapıyoruz, değerlerimize sahip çıkıyoruz” 
dedi.

SİZLERLE HAREKET BİRLİKTE EDİYORUZ

Başkan Tarhan konuşmasında şöyle devam etti; “İnandığımız bir şey var. Halkımızın mutlu olması için istediklerinizi birlikte tespit ediyoruz. Bunun için de yapmayı planladığımız projelerimizi halkımızın görüşünü alarak gerçekleştiriyoruz. Birçok konuda yaptığımız gibi, Zafer Bayramı kutlamalarında kimi görmek istediklerini yine halkımıza sorduk. Sizlerde Hüseyin Kâğıt dediniz. Biz de bu isteğinizi yerine getirdik. Zafer Bayramı kutlamalarımızın 2. Gününde Hüseyin Kağıt yine burada sizlerle birlikte olacak.

HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR

Atatürk’ün cumhuriyet ve ulusal değerlerine hep birlikte sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Biz halkımıza, sizlere güveniyoruz. İsteklerinizi emir kabul ediyoruz. Halk da bize güveniyor. Bu güveni hissettiriyorsunuz. Şahsıma ve Belediyemize karşı gösterdiğiniz güven için sizlere teşekkür ediyorum. Ulusal bayramlarımızı birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere kazandırdığı gerçek cumhuriyeti ve ulusal değerlerimize birlikte sahip çıkacağız. Aziz şehitlerimizin emanetlerini ne pahasına olursa olsun koruyacağız. Tüm Dünyanın kabul ettiği bir kahramanlık destanın kutlu günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı coşku içinde yaşayalım” şeklinde konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü