Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 09:57

Askon Mersin Şubesi ile Giderik Protokol imzaladı

ASKON Mersin Şubesi olarak, GİDERİK Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ile Bölgede, Mesleki eğitim, istihdam, insan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik süreçler, dijitalleşme, İnsan Yönetimi Zirveleri konularında işbirliği anlaşma, Protokolünü ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ile GİDERİK Yönetim kurulu başkanı Serkan Özada Dernek yönetim kurulu üyeleri, kurumsal firma yöneticileri ile birlikte imzalandı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-08-2018 14:37   Güncelleme : 08-08-2018 14:37
Askon Mersin Şubesi ile Giderik Protokol imzaladı

 

Gerçekleştirilen ziyarete Girişimci İnsan Kaynakları Derneği yönetim kurulu üyeleri ve kurumsal firmaların temsilcileri katılım gösterdi.

     Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA; 2010 yılından beri süregelen işbirliğinin bugün kurumsal hale gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken özellikle insan yönetimi ve liderlik zirvesi alanında gerçekleştirilen işbirliği süreci bu organizasyonun bölgeselleşmesi şimdi de ulusallaşması açısından önemli olduğunu ekledi. Mersin'i insan kaynakları, kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerinde bir Türkiye markası haline getirmek için büyük özveriyle çalıştıklarını belirten ÖZADA, ARSLAN ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

     Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ( ASKON) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ARSLAN; bugüne kadar Girişimci İnsan Kaynakları Derneğinin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri yakından takip ettiklerini Mersin'e değer birçok projeyi başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren ARSLAN; işbirliği protokolü ile insan kaynakları, markalaşma, kurumsallaşma, dijitalleşme gibi birçok konuda ortak hareket etme fırsatının yanında 14 Kasımda Mersin ilinde gerçekleştirilecek olan 8. İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesinin  Mersin'e yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için katkı sunacaklarını söyledi.

    Gerçekleşen ziyarette  işbirliği protokolünün imzalanması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü