Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 13:53

Bulut Akacan’ın Başırılı Duruşu !

Girne Emirname toplantısında konuşan Fark Yatırım ve FEO Elegance şirketi yönetim kurulu başkanı Bulut Akacan, ''Girne çok dar bir alana sahip ve Girne bütün Girne halkının sahip olduğu bir yerdir'' dedi

YAŞAM
Giriş Tarihi : 11-06-2018 18:43   Güncelleme : 11-06-2018 18:43
Bulut Akacan’ın Başırılı Duruşu !

 

Girne Emirname toplantısında konuşan Fark Yatırım ve FEO Elegance şirketi yönetim kurulu başkanı Bulut Akacan, ''Girne çok dar bir alana sahip ve Girne bütün Girne halkının sahip olduğu bir yerdir'' dedi. Girne içerisinde yer alan Beyaz Bölge isimli alanın Oscar otelden Nurettin Ersin Paşa Camii' ne ulaşan bir alan olduğunu ve tüm Girne halkının düşünüldüğünü söyledi. Tatlısu bölgesinden Kayalar bölgesine kadar her yerin talan edildiğini ve ağaçların yok edilip yerine villa yapıldığını kaydetti. Şehir planlaması yetkilileri ile görüşen Bulut Akacan’ın yükseltme taraftarıyız cevabını alması kendisini derinden üzmüştür.

Konuyla İlgili Tüm Gelişmeler Takip Edilmeli

Devlet'e onlarca bağış yapan Ömer Hasırcılar, bu konuda Akacan'dan da ortaklık istedi. Ancak Akacan bu konuda ağaçların kesilip yok edilmesi fikrinin ortadan kalkmasıyla ortak olacağını söyledi. Akacan’ın bu daveti üzerine bölgedeki ağaçların artık yok edilmediği gözlendi. Akacan’ın bu başarı sayılabilecek duruşu sayesinde bölge halkı rahat bir nefes aldı. Ortaklık konusu masaya yeniden geldiğinde ise önlemler alınmış bir şekilde inşaatlar başladı.

https://www.haberalkibrisli.com/

 

vadivadi