Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 13:35
Advert

Avukat Zeki Demir Kimdir?

Hukuksal danışmanlık ve avukatlık hizmeti konusunda ihtiyacı olan kişiler için Avukat Zeki Demir oldukça uygun bir seçenek olacaktır. Avukat Zeki Demir birçok alanda hukuksal çalışması olan 20 yıllık avukattır. Uzmanlık alanı Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku ve İş Hukuku’dur. Ancak bu hukuk alanları dışında da çalışmaları bulunuyor. İcra Hukuku, Vergi Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku, İcra İflas Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku gibi birçok alanda da çalışması bulunan bir avukattır. Uluslararası Hukuk konusunda birçok çalışması ve çeşitli yayınları bulunuyor.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-05-2018 14:10   Güncelleme : 16-05-2018 14:10
Avukat Zeki Demir Kimdir?

Hukuksal danışmanlık ve avukatlık hizmeti konusunda ihtiyacı olan kişiler için Avukat Zeki Demir oldukça uygun bir seçenek olacaktır. Avukat Zeki Demir birçok alanda hukuksal çalışması olan 20 yıllık avukattır. Uzmanlık alanı Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku ve İş Hukuku’dur. Ancak bu hukuk alanları dışında da çalışmaları bulunuyor. İcra Hukuku, Vergi Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku, İcra İflas Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku gibi birçok alanda da çalışması bulunan bir avukattır. Uluslararası Hukuk konusunda birçok çalışması ve çeşitli yayınları bulunuyor.

Avukat Zeki Demir Kimdir?

Hukuk alanında ileri gelen bürolardan biri olan Demir Hukuk Bürosunun kurucusudur. En önemli hukuk fakültelerinden olan Marmara Hukuk Fakültesi 1999 senesinde mezun olmuştur. Avukat Zeki Demir İstanbul Barosu’nda kayıtlı şekilde çalışıyor. Bürosunda işinde deneyimli hukukçular ile akademisyenler bulunuyor. Özellikle İş Hukuku kapsamında işçilerin hakları ve iş kazaları konusunda çeşitli çalışmalar yapıyor. Ticaret sorunlarına dikkat çekiyor ve çözüm oluşturuyor. Duyarlı ve profesyonel bir hukukçu olarak çalışıyor.

 

inkedin https://www.linkedin.com/in/zeki-demir-a13036b7

vadivadi