Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 16:37

Medyum Hüddam Vefk Yazmak Ne İşe Yarar

Vefk yazmak sadece gerçek medyumların çalışma alanına girer. Kuran dan alınan ayetler ebcet hesabı ile rakamsal modda ifade edilerek sembollere indirgenir. Ayrıca hüddam denilen üç harflilerin rahmani olanları ile iletişim kurulur

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-04-2018 11:12   Güncelleme : 05-04-2018 11:12
Medyum Hüddam Vefk Yazmak Ne İşe Yarar
Vefk yazmak sadece gerçek medyumların çalışma alanına girer. Kuran dan alınan ayetler ebcet hesabı ile rakamsal modda ifade edilerek sembollere indirgenir. Ayrıca hüddam denilen üç harflilerin rahmani olanları ile iletişim kurulur. Onlardan bilgi alınır. Bağlama Büyüsü Vefki dediğimiz nesne hazırlanırken bu semboller geometrik şekillere belli bir düzen içinde yazılırlar. Amaç belli enerjileri büyü yapılan kişiye yöneltmek ve bu enerjilerin hedefi elde edene kadar sürdürülmesidir.  Vefk etkisi ile enerjileri yollayan üç harfliler sadece verilen görevi yerine getirmekle görevlidir. Bir evli çiftin arasındaki soğuk rüzgarları ısıtmak için hüddamlar hem kadın hem erkek üzerinde çalışırlar. 
Bu çalışmalar duygu ve düşünceleri etkileyecek çok yoğun ve yüksek frekanslı enerjiler yollamak şeklindedir. Vefk yazıldığı zaman Yaşamda bir çok  anlam veremediğimiz olay hayatımızı iyi veya kötü yönde etkilemeye başlar. Bizler bazen zor durumda kalarak  sorunun çözmeye tek başımıza güç yetiremeyiz.  Ne kadar çabalarsak çabalayalım, daha kötü sonuçlar alabiliriz.Vefk bu noktada bir çok sorunu çözer, aşk ya da iş gibi genel sorunlarda, vefk iyi bir çözüm olabiliyor. Celb-i muhabbet vefkleri karşı cinsi kendine bağlamak isteyenler için mükemmel sonuçlar verir. Yine Havas ilmi çerçevesinde yazılan vefkler kısmet açmak nazar etkisini def etmek; sağlıklı bir yaşam ve hastalıkların önlenmesi gibi çok önemli konularda sizi bir kalkan gibi korumaktadır. 
Etkili olabilecek vefk için Türkiye’nin en yetenekli Medyumlar hocalar ile görüşmeniz yeterlidir, medyum Hoca  40 yıldan fazla süredir tüm havas ilimlerine vakıf bir hoca olarak “aşk “ ve “iş” alanlarındaki sorunlarınıza çözümler üretiyor. Kullandığı dualar ve vefkler ile kısa sürede problemleriniz çözülüyor. Binlerce memnun insanın bu durumu tesadüf değildir. Medyum Hoca bu insanlara özenle vefkler hazırlamakta, buhurlar yakmakta ve yazım işlemi sırasında çok özel mürekkepler kullanmaktadır. Sonuca varıncaya dek; sizinle ilgilenen medyum hoca ile görüşmek için bir telefon yeterlidir.
vadivadi