Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 11:59
Advert

Meski Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Finalin Adı Belli Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda finalinde Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı ve İçmesuyu Dairesi Başkanlığı şampiyonluk mücadelesi verecek.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-03-2018 14:45   Güncelleme : 20-03-2018 14:45
Meski Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Finalin Adı Belli Oldu

 

 

 

 

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediği MESKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası' yarı final maçları tamamlandı. Mersinli Ahmet Stadyumunda   16 takımın katılımıyla düzenlenen son derece çekişmeli maçların ardından oynanan yarı final maçlarının da rakiplerini eleyen Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı (Arıtma)  ve İçmesuyu Dairesi Başkanlığı (İçmesuyu) finale yükselen takımlar oldu. Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı, Makina İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’nı (Ataspor) 4-1 mağlup ederken, İçmesuyu Dairesi Başkanlığı (İçmesuyu), Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’nı (Kanal İdmanyurdu) 1-0 mağlup ederek ikinci finalist oldu

 

Final maçı 20 Mart 2018 Salı günü Mersinli Ahmet Stadyumunda, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı ve İçmesuyu Dairesi Başkanlığı arasında saat 15.30’ da oynanacaktır. Final maçından önce saat 14:30’da Makina İkmal ve Tesisleri Dairesi Başkanlığı ile Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı 3.lük maçında karşılaşacaklar. 22 Mart 2018 tarihinde Mersin Büyük Şehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı düzenlenecek Dünya  Su Günü programında turnuvanın kupa töreni düzenlenecektir.


 



YASAL UYARI : Bu e-posta (ve ekler), alıcı kısmında belirtilmiş olan kişi/kişiler ya da kuruluş/kuruluşlar içindir ve sadece gönderilen kişi/kişiler ya da kuruluş/kuruluşlara yöneliktir. E-postanın alıcısı-gönderilmek istendiği kişi- değilseniz (ya da postayı yanlışlıkla aldıysanız), lütfen doğrudan veya dolaylı olarak e-postayı ve içeriğini kullanmayınız, yollayan kişiyi bilgilendirip e-postanın tüm kopyalarını sisteminizden derhal siliniz. E-posta iletiminin güvenli veya hatasız olduğunun garantisi olmadığından geç veya eksik iletim veya içerik ve bilgilerde eksiklik, kayıp, değişiklik veya virüs olabileceğinden, bu e-postanın iletiminden, içerikteki hatadan, eksiklikten, doğruluğun ve gizliliğin ihlalinden veya bu yolla bilgi paylaşımı, iletimi, depolanması gibi herhangi bir kullanımdan idaremiz (MESKİ Genel Müdürlüğü) hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu e-postanın içeriği yazarına ait olup hiçbir şekilde MESKİ Genel Müdürlüğü’ne atfedilemeyeceği gibi, MESKİ Genel Müdürlüğü’nü bağlayıcı da değildir. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü