Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 18:14

En İyi Paykasa Firması

Pek çok kullanıcı internet ortamında işlem yaparken Paykasa satın al seçeneğinden yararlanıyor. Çünkü internet ortamında alışveriş yapmak, para transferinde bulunmak güvenilir bir işlem olmuyor

YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-02-2018 22:45   Güncelleme : 06-02-2018 22:45
En İyi Paykasa Firması

 

Pek çok kullanıcı internet ortamında işlem yaparken Paykasa satın al seçeneğinden yararlanıyor. Çünkü internet ortamında alışveriş yapmak, para transferinde bulunmak güvenilir bir işlem olmuyor. İnternet üzerinde yasa dışı işler yapan ve kişileri mağdur eden pek çok firma bulunuyor. Dolayısıyla da E-ticaret söz konusu olduğunda kredi kartı bilgilerini sunmak, kişisel bilgiler vermek kullanıcıların korktuğu bir durum oluşturuyor. Genel olarak insanlar internet alışverişlerinde, oyun sitelerinde ya da e-ticaret merkezlerinde ödeme yaparken daha çok güven duyacakları kartlara ihtiyaç duyuyor. Paykasa ise tam da bu konuda kullanıcılara büyük ayrıcalıklar sunuyor ve güvenilir bir alışveriş yapılmasına yardımcı oluyor. Havale ile Paykasa kartı satın alan kullanıcılar daha sonra hiçbir internet sitesinde bilgi sunmadan alışverişlerini kolay şekilde yapabiliyor.

Paykasa Sistemi Nedir?

Paykasa pek çok kişi tarafından kullanılan ve Euro bazında hizmet veren sistemlerden biridir. Sanal kart olarak kabul edilir ve hem oyun sitelerinde hem de alışveriş sitelerinde güvenli şekilde para transferi yapılmasında etkilidir. Pek çok kişinin kullandığı bu yöntem 16 haneli PIN kodundan oluşuyor ve bu şekilde internet üzerinden alışveriş yapılabiliyor. Her kullanıcının PIN kodu kendine özeldir. O nedenle deneme yanılma yolu ile bir PIN kodu elde etmek mümkün değildir. En iyi Paykasa firması üzerinden kart alımı sağlanabiliyor. Ancak kart alımı yaparken güvenilir bir firma seçmek önemlidir.

İnternet üzerinden alışveriş yapacak olan kullanıcılar ilk olarak Paykasa satış sitesi seçimi yapmalıdır. Sonuç olarak Paykasa satış sitelerinin de dolandırma yüzdesi vardır. O nedenle iyi bir araştırma yapmak ve kullanıcı yorumlarına da odaklanmak gerekiyor. Paykasa satın alırken belirli limitler söz konusu oluyor. 10 Euro alınabilecek en düşük limit tutarıdır. 1000 Euro ise en yüksek limit tutarı olarak sunuluyor. Ancak 1000 Euro’dan yüksek bir alışveriş yapılması gerekiyorsa o zaman birkaç adet Paykasa kartını birleştirme hakkı da kullanıcılara her zaman sunuluyor.

Paykasa Nasıl Alınır?

İlk olarak internet üzerinden satın alım yapılması için belirli kurallara uymak gerekiyor. Güvenilir Paykasa firması üzerinden alışveriş yapılırken bunların yapılması gerek:

·         İlk olarak ne kadarlık bir Paykasa kartına ihtiyaç olduğuna karar vermek önemlidir.

·         Daha sonra skype adresi ya da telefon numarası ile firmaya ulaşım sağlanmalı ve havale yapılacağının bilgisi verilmelidir.

·         Havale için IBAN numarasına belirli olan ücret yatırılmalıdır. Ardından da sisteme tekrar bağlanılmalı, PIN numarası alınmalıdır.

İnsanlar güvenilir bir şekilde hizmet almak istiyor. Dolayısıyla da kredi kartı bilgileri e-ticaret sitelerinde ya da oyun sitelerinde direkt olarak kullanılmamalıdır. Bunun yerine belirli limiti olan ve sanal bir kart olarak kabul edilen Paykasa kullanımı çok daha mantıklı oluyor. Paykasa resmi satış siteleri sayesinde güvenilir bir alışveriş yapmak mümkündür.

 

 

vadivadi