Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 12:52
Advert

Metemder Başkanı Hasan Arslan Seçildi

Metemder 1. Genel Kurulu toplantısı Arbel A.Ş Toplantı Salonunda Divan Başkanı ve Yardımcıları, Genel Kurulu Üyeleri ile Yapıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2018 08:08   Güncelleme : 27-01-2018 08:08
Metemder Başkanı Hasan Arslan Seçildi

 

Kısa Adı METEM-DER olan Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği’ nin 10 Ocak 2018 tarihinde yapılan 1. Divan toplantısında ilk başkan seçimi ile başkanını belirledi.

Genel kurulda Başkanlığa Tek aday olarak Hasan Arslan çıktığı 28 üyenin oy birliği ile Başkanının seçen dernek üyeleri, ilk ve tek aday olan İş adamı Hasan Arslan’ı seçti. Oy birliği ile seçilen, aynı zamanda kurucusu olduğu derneğe, tekrar başkanlık yapan Hasan Arslan, bir konuşma yaptı ve şunları söyledi; Mezun olduğum okulun hamisi olarak gelecek kuşaklara faydalı olabilmek adına onların önünü açmak ve bizim okuduğumuz kuşakta karşılaşılan sorunlar ile karşılaşmamak adına değerli yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile karşılaşılabilecek sorun ve sıkıntıları bir bir aşma hedefinde olduğumuzu bilmenizi isterim.

Üzerimize aldığımız bu görev ve sorumlulukla hem okulumuz mezunları hem de hali hazırda okuyan öğrencilerimize faydalı olmak için varız var olacağız, diyen Hasan Arslan Katılan ve katılmak isteyen herkese teşekkür ederim dedi.

Metemder 1. Genel kurul toplantısına  bu okuldan mezun olan Arbel A.Ş CEO’su Hüseyin Arslan , Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Urhan  ve okul öğretmenleri ile dernek üyeleri katıldı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü