Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 15:43
Advert

Mersin Barosu’ndan Avukatları Geleceğe Hazırlayan Proje

Mersin’de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan 2 Avukat yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanımız Av. Ali Er’den aldı. Baro Bşk. Er, “Yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz ‘Mersin Barosu Avukatlık Ofisi’ projesi ile genç meslektaşlarımızı geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2018 09:16   Güncelleme : 25-01-2018 09:16
Mersin Barosu’ndan Avukatları Geleceğe Hazırlayan Proje

 

Mersin Baro Odası’nda yemin eden avukatların ailesi, yakınları ve avukatların katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde Av. Elif Özge Şahin ve Av. Mehmet Halil Demir avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımı attılar.

Baro Bşk. Er açıklamasında, Mersin Barosu olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Mersin Barosu Avukatlık Ofisi Projesi’nin çok yakında hayata geçeceğinin bilgisini veren Baro Bşk. Er, “Büyük önem verdiğimiz Mersin Barosu Avukatlık Ofisi Projesi kapsamında, ofis açmak isteyip de açamayan meslektaşlarımız için, Baromuzun Sosyal Tesisi’nin 2. katında görüşme, çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere avukatlık ofis odaları hazırladık. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında açılışını yapıp meslektaşlarımızın başvurularını alacağız. Her geçen gün kazanç kapısı daralan avukatlık mesleğinde, mesleğe yeni adım atan gençlerimize destek olmak, onları teşvik etmek ve geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Genç meslektaşlarımızın gelişimine sağlamış olduğumuz en ufak bir katkı, bizim en büyük mutluluğumuzdur” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü