Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:04
Advert

Çukurova Basketbol Kulübü, Babalar Günü'nü 'Çuko' İle Kutladı

MERSİN'i gelecek sezon Avrupa ve Türkiye'de 3 kupa parolasıyla temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), Babalar Günü'nü takımın maskotu olan Çuko'nun rol aldığı video ile kutladı. 

SPOR
Giriş Tarihi : 21-06-2021 09:08   Güncelleme : 21-06-2021 09:08
Çukurova Basketbol Kulübü, Babalar Günü'nü 'Çuko' İle Kutladı

Özel günlerde yayınladığı videolarla dikkat çeken Çukurova Basketbol Kulübü, Babalar Günü'nde de sıra dışı bir çalışmaya imza attı. ÇBK'nın maskotu Çuko'nun yer aldığı videoda, çalışkanlıkları ve pes etmeyen yapıları ile çocuklarına her zaman örnek olan babaların karakteristik özelliklerine dikkat çekildi.

Senaryo gereği parkede top toplayan, temizlik yapan, çiçek sulayan ve çay servisi yapan Çuko, zorlu aile yaşantısından ve hayat hikayesinden bahsetti. Evli ve 2 çocuk babası olduğunu belirten sevimli maskot, "Toroslar eskiden hep ormandı. Geniş ve mutlu bir ailemiz vardı. Yıllar geçtikçe sayımız azaldı. Neslimiz şuan tükenmek üzere. Çünkü sığınacak ve beslenecek alanlarımız yok edildi. Anne ve babamı hiç görmedim, ailemin son ferdiyim. Bir gün çaresizlik içinde iş ararken, Çukurova Basketbol Kulübü bana sahip çıktı. Yatacak yer, yiyecek aş verdi. Şimdi kulübün maskotu olarak çalışıyorum. Sigortam da ödeniyor. Evlatlarıma babalık yapabiliyorum. Çocuklarım, eşim, bana Çuko ismini veren Mersinliler ve oyuncularımız... Kısacası herkes çok mutlu" ifadelerini kullandı.

"Bitti dediği anda yeniden ayağa kalkan, tüm zorluklara rağmen yılmayan, yıkılmayan tüm babalarımızın günü kutlu olsun" repliği ile sona eren video, sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü