Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 17:01
Advert

ÇUGİDER, gençlere iş alanında destek sağlıyor

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği, ilk fırsat programı kapsamında gençlerin işe girmelerine destek olmaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2021 08:06   Güncelleme : 10-05-2021 08:06
ÇUGİDER, gençlere iş alanında destek sağlıyor

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Sibel Gelbul, kendine ait olan projenin hayata geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Gelbul, “Derneğimizin geliştirdiği ve desteklediği, bana ait projenin İlk Fırsat Programı kapsamında, ÇUGİDER olarak 2018 yılı sonunda üniversiteden yeni mezun olmuş bir gencimizi, 2019 yılı başında Mersin'de yerleşik Flay Lojistik’te 12 ay boyunca, tam zamanlı olarak çalışmasını destekledik ve gelişmesine yönelik eğitimler aldırdık. Gencimiz hala kadrolu olarak aynı firmada iş hayatına ve kendisine değer katmaya devam etmektedir. Bu bağlamda, ÇUGİDER olarak ‘İlk Fırsat ‘programını çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, bu projenin 2020 yılında dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı askıya aldıklarını vurgularken, Mayıs ayı sonu itibariyle tekrar iletişime geçeceklerine dikkat çekerken, sözlerini, “Biz gençlere destek vermeye devam edeceğiz ve sürdürülebilir projeleri önemseyerek, işsizliğin önüne azda olsa geçmeye çalışacağız” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü