Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 08:12

Temiz Toplumculardan MEİGDER'e ziyaret

Mersin Temiz Toplumcu Derneği Başkan ve yöneticileri Mersin İnternet Gazetecileri Derneğine(MEİGDER) 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-02-2021 19:11   Güncelleme : 07-02-2021 19:11
Temiz Toplumculardan MEİGDER'e ziyaret

Mersin Temiz Toplumcu Derneği Başkanı Mustafa Müderrisoğlu ve yöneticisi Adnan Özer, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği yönetimine (MEİGDER) 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Müderrisoğlu, 'Çalışkan, mesleğine tutkuyla bağlı, meslek ahlâkından ödün vermeyen kentimizin sevip, saydığı gazetecilerin biraraya gelerek kurdukları İnternet Gazetecileri Derneğinin kentimize hayırlı olmasını diliyorum.  Sadece ve sadece halkın hizmetinde olan gerçek gazetecilerin bir araya gelmesi dolayısıyla Temiz Toplucular olarak bizleri mutlu etmiştir. Başkanım A.Vahap Şehitoğlu'nu ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum' dedi.

MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 'Hiç kimsenin boyundurluğuna girmeden, ruhunda özgürlük olan internet gazetecileri, gazetelerini, ülkemiz ve halkımızın çıkarları doğrultusunda büyütecek ve hizmet sunacağız.' açıklamasında bulundu.  

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü