Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 09:34
Advert

Mersin İdmanyurdu Hakem Engeline Takıldı

Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü, Yenişehir Belediyesi Hentbol Salonunda ağırladığı Giresunspor maçında , hakem engelini geçemedi. 28-30

SPOR
Giriş Tarihi : 23-12-2020 09:01   Güncelleme : 23-12-2020 09:01
Mersin İdmanyurdu Hakem Engeline Takıldı

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve maddi sorunlardan dolayı antrenmanlara dahi çıkamayan Mersin İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü, bu kez de hakem engeline takıldı. 

Maçın başında rakibi ile başa baş bir mücadele veren Kırmızı lacivertliler, ilk yarıyı 16-18 geride bitirmesine rağmen, ikinci yarıda hakemlerin üst üste verdiği 2 dakikalara rağmen oyunu kontrol altına almasını bildi ve maç 26-26’ya kadar geldi. Ancak maçın son 4 dakikasında Mersin İdmanyurdu Hentbol takımında 3 oyuncuya  gösterdiği 2 dakikalık cezalardan dolayı, rakibi karşısında saha da 3 kişi ile mücadele etmesine rağmen, maçtan 28-30’luk skorla yenik ayrılarak, büyük üzüntü yarattı.


“MADDİ SORUNLARDAN DOLAYI SPORCULARIMIZ ANTRENMANA ÇIKAMIYORLAR”
Mersin İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü antrenörü Serdal Tozan, sezon boyunca yaptıkları çalışmaların karşılığını son 2 haftadır antrenmanlara çıkamadıkları için alamadıklarını söyledi.
Tokat maçında genç oyuncularından Ramazan Budak’ın burnuna aldığı darbeden dolayı ameliyat olduğunu ifade eden Tozan, genç sporcunun ameliyat parasını dahi taksitle yaptırdıklarına dikkat çekti.


Tozan, “Takımımız Mersinli genç çocuklardan kurulu. Mersin’in tanıtımını 15 ilde yapmamıza rağmen ciddi bir destek göremiyoruz. Her geçen gün artan ekonomik sıkıntılardan dolayı sporcularımız antrenmanlara gelecek parayı bulamadıkları için antrenmana çıkamıyor. Bu da doğal olarak oyunumuzu etkiliyor. Artık bu kent bizi de görsün ve bize destek versin” diye konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü