Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 15:43

Başkan Gültak, Turgut Reis Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, hafta sonu mesaisini vatandaşlarla geçirmeye, onları dinleyip taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Gültak’ın son adresi ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı Turgut Reis Mahallesi oldu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-10-2019 09:42   Güncelleme : 28-10-2019 09:42
Başkan Gültak, Turgut Reis Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, hafta sonunda Turgut Reis Mahallesi’ni ziyaret ederek, Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşlar, Başkan Gültak’ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Mahalleyi ziyaretinde Başkan Gültak’a; Başkan Yardımcıları, Müdürler, birim yetkilileri ve mahalle muhtarı da eşlik eti. Roman vatandaşlarla buluşmasında özellikle küçük çocuklar ve yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Mustafa Gültak, onlarla sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu. 

Başkan Gültak, zaman içinde evleri adeta harabeye dönen, ancak maddi imkânsızlık nedeniyle yenileyemeyen vatandaşların taleplerinin karşılanması ve gereken incelemelerin başlatılması için ekiplere talimat verdi. Ziyareti esnasında, sahada çalışan ekiplerden de bilgi alan Başkan Gültak, sorunlu veya yetersiz gördüğü bir takım hizmet ve çalışmanın da en kısa zamanda tamamlanması yönünde sorumlu ekiplere uyarıda bulundu. 

Ziyaretlerinde; mahalle sakinleri ile sohbet edip şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Gültak, vatandaşların dile getirdiği taleplerin ve en kısa zamanda gerçekleşeceğinin sözünü verdi. Başkan Gültak, özellikle mahalle sakinlerinin uğrak mekânı olan park ve yeşil alanların temiz ve düzenli tutulması yönünde ekiplere uyarıda bulundu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü