Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 01:55
Advert

Gültak: “Cumhuriyetimizin 96’ncı Yaşı Kutlu Olsun”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünü kutladı. Başkan Gültak; “Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kenetlenen aziz milletimiz, büyük fedakârlık ve eşsiz kahramanlıkla verdiği Kurtuluş Savaşı’nı, dünya tarihine altın harflerle yazdırarak mutlak bir zafer elde etmiştir” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2019 08:42   Güncelleme : 28-10-2019 08:42
Gültak:  “Cumhuriyetimizin 96’ncı Yaşı Kutlu Olsun”

 

Başkan Mustafa Gültak, Cumhuriyetin kuruluşunun 96’ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Cumhuriyetimiz; uğruna nice şehitler verdiğimiz bu kadim toprakların daima vatanımız kalacağının; sonsuza kadar hür ve bağımsız olarak yaşayacağımızın en büyük teminatıdır. Bağımsızlık mücadelemizin Mimarı Gazi Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşlarını; üstün cesaret ve kararlılıkla cepheye koşan aziz Milletimizin her bir ferdini ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin ruhları şad olsun. Onların üstün cesaretini, azim, kararlılık ve fedakârlığını unutmamak ve örnek almak en asli görevimizdir” dedi.

 

Mesajını; “Cumhuriyetimizin 96’ıncı yaşı tüm Milletimize kutlu olsun” diyerek sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “Her türlü imkânsızlığa rağmen düşman orduları karşısında adeta kenetlenen aziz milletimiz, büyük fedakârlık ve eşsiz kahramanlıklarla verdiği Kurtuluş Savaşı’nı, dünya insanlık tarihine altın harflerle yazdıran mutlak bir zaferle sonuçlandırmıştır. Aziz Milletimizin iradesinin tecellisi olan ve ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak, onu yükseltip gelecek nesillere aktarmak, vatan toprağı üzerinde yaşayan her ferdin en asil ve asli görevidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla bir yaşam; ilelebet özgür ve bağımsız bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü