Farkını ve tarzını hissettirmek isteyenlerin tercihi deri ayakkabılara ilgi her geçen gün artıyor. Derinin sunduğu yumuşaklık ve konfor hissi sayesinde ayaklarınızın yerden kesilmesi kaçınılmaz oluyor. Özellikle erkekler için vazgeçilmez olan deri modelleri; farklı renk ve model seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Deri erkek ayakkabı tercih edenlerin el yapımı ve gerçek deriden üretilen ayakkabıları satın almaları yararlarına olacaktır. Derinin elde işlenmesiyle elde edilen ayakkabı kalitesiyle kendisini belli edecektir. Son yıllarda siyah ve kahve gibi temel renklere alternatif olarak fuşya, kot mavisi, koyu yeşil, bej, bordo ve lacivert de öne çıkmaya başladı. Ayrıca, süsleme olarak fermuar ve bağcık kullanımı da yayınlaştı.

 

Deri erkek ayakkabı modellerinde taban materyali olarak kösele ve kauçuk kullanılmaktadır. http://www.jagclub.com.tr/erkek-ayakkabi/erkek-klasik-ayakkabi adresinden el yapımı deri modelleri satın alabilirsiniz. Gerçek deriden imal edilen ayakkabılar; ayak ölçünüze göre özel olarak hazırlanmaktadır. Elegan görünümü yakalamak isteyen erkekler, ayakkabılarını takım elbiselerle ya da jeanlerle kombin yapabilir. Konfor dolu yapısı sayesinde uzun süre ayakta kalsanız bile sorun çıkarmaz.