DOLAR 40.47 ₺
EURO 47.84 ₺
STERLIN 55.16 ₺
G.ALTIN 4,407.09 ₺
BTC 119,118.48 $
ETH 3,742.55 $
BİST 10,591.98
    TanıtımBayi

    Jandarmadan terör örgütü sempatizanlarına operasyon: 7 gözaltı

    GÜNCEL 388
    Yayınlama: 12 Şubat 2022 Cumartesi 19:25 Kaynak: Haber Merkezi Editör: ismail USTA

    Mersin’de PKK/KCK ve DKP/BÖG silahlı terör örgütü sempatizanı olduğu tespit edilen 7 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.

    Jandarmadan terör örgütü sempatizanlarına operasyon: 7 gözaltı

    Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre jandarma ekipleri  PKK/KCK ve DKP/BÖG silahlı terör örgütü sempatizanı olduğu tespit edilen 7 şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi.

    Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde Jandarma ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda; bölücü terör örgütü mensupları ile sempatizan kitlenin moral ve motivasyonunu artırmak, ayrıca terörist başının 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanarak Türkiye’ye getirilmesini protesto etmek amacıyla eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 7 şüpheli Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

    Operasyon düzenlenen şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda dijital malzeme ve dokümana Jandarma tarafından el konuldu. Yakalanan 7 şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code