Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 05:16
Advert

Binbaşı Marım ve Yüksel’den TSO’ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım ile Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Cüneyt Yüksel’i konuk etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-11-2021 12:49   Güncelleme : 18-11-2021 12:49
Binbaşı Marım ve Yüksel’den TSO’ya ziyaret

Tarsus ekonomisi,  faaliyetleri, devam eden yatırım projeleri hakkında bilgi veren Başkan Koçak, projelerin tamamlanmasıyla kentin yükselişe geçeceğini belirtti.

Tarsus’un sadece ekonomik alanda değil sosyal ve kültürel alanda da Türkiye’nin cazibe merkezleri sıralamasında yükseleceğini söyleyen Koçak, sürecin doğru bir şekilde yönetilmesi için kentteki tüm aktörlerin işbirliğini artırarak çalışması gerektiğini ifade etti. ‘’Tarsus tüm aktörleriyle yeni döneme hazırlanmalı’’vurgusunu yapan Başkan Koçak, ziyaretlerinden dolayı Binbaşı Marım ve Binbaşı Yüksel’e ilçenin huzuru ve güvenliğine yönelik yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım ile Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Cüneyt Yüksel de kentin huzuru için tüm dinamiklerle uyum içinde çalışmalarını en üst düzeyde sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü