DOLAR 39.86 ₺
EURO 47.11 ₺
STERLIN 54.84 ₺
G.ALTIN 4,293.10 ₺
BTC 108,675.17 $
ETH 2,512.90 $
BİST 10,038.15
    TanıtımBayi

    Ahmet Metin Türkoğlu vefat etti

    GÜNCEL 516
    Yayınlama: 8 Mart 2015 Pazar 09:58 Kaynak: Haber Merkezi Editör: ismail USTA

    Mersin Basının sevilen ismi gazeteci Ahmet Metin Türkoğlu vefat etti.

    Ahmet Metin Türkoğlu vefat etti

     
    Bir süredir yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak yaşayan gazeteci Metin Türkoğlu hakkın rahmetine kavuştu.  1958 doğumlu olan Türkoğlu, uzun yıllar Mersin'de Yayın Hayatına devam eden Mersin VATAN Gazetesi Kurucusu ve çeşitli yerel medyalarda yazar olarak görev yaptı.

    Geçirdiği beyin kanaması sonucu 8 gündür Mersin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yaşam mücadelesi veren gazeteci Ahmet Metin Türkoğlu, dün hastanede yaşamını yitirdi. Mersin’de yerel yayınlanan Vatan gazetesinin sahibi 57 yaşındaki Türkoğlu’nun, bu sabah Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Mersin merkeze bağlı Musalı Köyü’ne götürüldü.

    ​1999 seçimlerinde Yeniden Doğuş Partisi'nden Mersin Milletvekili Adayı da olan Türkoğlu basın camiasının sevilen ve sayılan bir ismiydi.
    Biz Kurucumuz Ahmet Metin Türkoğlu abimize Cenabı Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

     

     

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code