Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 03:42

İpana 23. Türkiye Online Liselerarası Müzik Yarışması’na rekor sayıda başvuru geldi

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene online olarak gerçekleşen ‘’İpana 23. Türkiye Online Liselerarası Müzik Yarışması’’na rekor sayıda başvuru geldi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 05-06-2021 15:41   Güncelleme : 05-06-2021 15:41
İpana 23. Türkiye Online Liselerarası Müzik Yarışması’na rekor sayıda başvuru geldi

55 şehirden 1700 video performansın başvurduğu yarışmada, başvuruların bitmesinden sonra, performansları değerlendirmek için ön jüri üyeleri yoğun çalışmalara başladı.

İpana 23. Türkiye Online Liselerarası Müzik Yarışması’na rekor sayıda başvuru geldi

Finalistlerin açıklanmasına sayılı günler kala binlerce performansı değerlendirmeye başlayan ve dev isimlerden oluşan ön jüri üyeleri; yarışmanın kurucusu ve başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu, ülkemizin en önemli müzisyenlerinden Özkan Uğur, Fuat Güner, Aşkın Nur Yengi, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük ve Fatma Turgut: ‘’Türkiye’nin her şehrinden başvuran, gencecik arkadaşlarımızı görünce çok mutlu oluyoruz.

Yarışmanın kuralı gereği 120 finalist açıklayacağız hepsi bizim birincimiz oldular bile.’’

10 Haziran tarihine kadar devam edecek jüri değerlendirmesi sonrası belirlenecek 120 finalist 14 Haziran tarihinde açıklanacak.

14-25 Haziran tarihleri arasında belirlenen 120 video performansın final oylamaları ve jüri değerlendirmesi yapılacak. Kazananlar canlı yayınla 27 Haziran tarihinde açıklanacak.

Video performansları BANABAK mobil uygulamasından izlenebilir ve oylanabilir. BANABAK mobil uygulamasında yapılacak olan oylama ile 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı ayrıca jürinin belirleyeceği 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı toplam 120 performans videosu finalde yarışacak.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü