Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 11:39
Advert

Başkan Pamuk, Huzurkent Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Huzurkent-Köselerli Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Pamuk, vatandaşların dile getirdiği talep ve sorunları dinledi; şikâyetlerin en kısa sürede giderilmesi yönünde ilgili birim yetkililerine talimat verdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2018 21:50   Güncelleme : 28-03-2018 21:50
Başkan Pamuk, Huzurkent Mahallesi'ni Ziyaret Etti

 

Merkezine insanı alan ve yönetime halkı da katan belediyecilik anlayışıyla ilçe sınırları içinde ayak basmadık mahalle bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, bu kez Huzurkent-Köselerli Mahallesi’ne konuk oldu. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Pamuk, ilk olarak Fatih Parkı’nda oturup vatandaşlarla sohbet etti, tek tek dinlediği vatandaşların sorunlarını yerinde öğrendi.

Başkan Pamuk; “Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık”

Bölgedeki tarım işçilerinin yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Başkan Pamuk, görev ve yetki alanına giren hizmetlerle ilgili ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Muhtarlar ve kamu görevlilerinin de katıldığı buluşmada Başkan Pamuk, okul müdürlerinin görev yaptıkları okul binaları ile ilgili çeşitli taleplerini de dinleyip not ettirdi. Köselerli Mahallesinde kurulan semt pazarını da ziyaret ederek esnafla sohbet eden Başkan Pamuk, daha sonra bir kahvehanede düzenlenen halk toplantısında vatandaşlara hitap eti.

Başkan Pamuk, “Bugün buraya hem sizleri dinleyip sorunları yerinde tespit etmeye ve varsa belediyecilik anlamında yaşadığınız farklı sorun ve sıkıntıları çözmeye geldik. Kendimizi kapalı kapılar ardına gizlemiyoruz. Her zaman siz vatandaşlarımızın arasında olmaya devam edeceğiz. Gerek Akdeniz Kaymakamlığı gerekse Akdeniz Belediyesi olarak kapımız sizlere daima açıktır. Başımız üstünde yeriniz olduğunu özellikle vurgulamak isterim” diye konuştu.

“Hiçbir sorun çözülemez değildir!”

Huzurkent’in geniş bir alana sahip olduğunu kaydeden Başkan Pamuk, “Şunu özellikle bilmenizi isterim ki sorunların çözümü noktasında çok yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu da sizler tarafından zaten görülüyor. 2018 yılı içerisinde bu çabamız daha da artarak devam edecek. Şunu açıkça belirtmeliyim ki hiçbir sorun çözülemez değildir.

Valilik, Kaymakamlık ve Belediye olarak sorunlarımızı ve eksiklerimizi işbirliği ve elbirliğiyle en kısa zaman diliminde çözeceğiz. Tabi sorunların çözümü noktasında iyi niyetle hareket ettiğimizi özellikle bilmenizi isterim. Mahalle sakinleri olarak, sorunlarınızı bizlere iletirseniz, birebir takibini yapacağımızın sözünü de vermek isterim. Muhtarlarımıza ve sizlere, misafirperverliğiniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü