Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:37

İzmit Çarşısı Türkiye genelinden alıcılara ulaşmaya devam ediyor

100 İzmitli üreticiyi, esnafı ve girişimciyi bünyesinde toplayan İzmit Çarşısı, Türkiye genelinden alıcılara ulaşmaya hızla devam ediyor.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-06-2021 23:36   Güncelleme : 07-06-2021 23:36
İzmit Çarşısı Türkiye genelinden alıcılara ulaşmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi öncülüğünde Good4Trust iş birliğiyle hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli yerel işletmeler, esnaf ve bayan girişimcilerin ürünleri yer alıyor.

Yerelden ülke geneline açılan üreticiler, ürünlerini izmitcarsisi.org adresinde yüzbinlerce alıcıya sunuyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde Şubat ayında faaliyete geçirilen İzmit Çarşısı, Babalar Günü’ne özel kampanya gerçekleştiriyor.

İzmit Çarşısı’nda yer alan dükkan sahipleri, ürünlerin fiyatlarında çeşitli oranlarda indirimler uygulayarak Babalar Günü Kampanyası’na katıldılar.

Sevdiklerinize İzmitli Üreticilere İyilik Yapın

21 Haziran Pazartesi gününe kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenler, doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli üreticilere destek vermiş olacak.

“İyilikler paylaşıldıkça çoğalır” sloganıyla yola çıkan Good4Trust iş birliğiyle yapılan İzmit Çarşısı’ndaki Babalar Günü kampanyası ile İzmitli üreticilere destek olabilir, hsevdiklerinize iyilik hediye edebilirsiniz.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü