Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 04:21
Advert

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tenisçi kadınlar Manavgat’tan şampiyonluk kupası ile dönüyor

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tenisçi bayanlar Manavgat’tan şampiyonluk kupası ile geliyor. Bayan tenisçiler 35+ kategorisinde şampiyonluğa ulaşırken 40+ kategorisinde en iyi ikinciler arasında zirvede yer almayı başardı.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 31-05-2021 13:40   Güncelleme : 31-05-2021 13:40
Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tenisçi kadınlar Manavgat’tan şampiyonluk kupası ile dönüyor

Geçtiğimiz yıl katılmış oldukları turnuvada şampiyon olarak kupayı Mersin’e getiren Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübün bayan tenisçileri, Antalya Manavgat’ta gerçekleşen 16. Türkiye Senyör Can Öner Takımlar Şampiyonasından şampiyonluk kupasıyla geliyor.

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tenisçi kadınlar Manavgat’tan şampiyonluk kupası ile dönüyor

28 takım arasından başarılı mücadele ile sıyrılarak birinci olmayı başaran İlkim Tahinci, Özlem Ateş, Nejla Günay, Necla Bayıroğlu’ndan oluşan 35+ Bayanlar Kategorisinde mücadele veren tenisçiler şampiyonluk madalya ve kupalarını alkışlar arasında aldı.


Türkiye’nin en büyük turnuvaları arasında gösterilen ve 162 takımın yer aldığı 16. Türkiye Senyör Can Öner Takımlar Şampiyonasında Gülçin Asasoğlu, Hayat Üstün, Filiz Özer’den oluşan 40+ Bayanlar Kategorisinde mücadele veren Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, grup 2.’leri içerisinde zirvede yer almayı başardı. Mezitlili tenisçiler alınan sonuçla 20 takım arasında 7. Sırada yer aldı.

Mezitlili tenisçilerin başarısı kentte büyük sevinç yaşattı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluk kupasını Mersin’e getirmeyi başaran bayan tenisçilere teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bayanlarımız hangi alanda mücadele ederse etsin mutlaka başardı. Mezitlili bayanlar yine başardı.”

İstikrarlı çalışma ve sergiledikleri enerji ile Mezitlili bayan tenisçilerin mutlaka şampiyonlukla döneceğinden emin olduklarını Başkan Neşet Tarhan, “Mezitli’nin bayanları; spora, sanata, ticarete, üretime, nereye el atarlarsa atsınlar mutlaka başarılı oluyorlar.

Teniste Mersin’i temsil eden bayan sporcularımız şampiyonluk ipini göğüsleyerek bizleri son derece mutlu etti. Kısa zamanda büyük başarılar kazanarak Mezitli’nin adını duyurmayı başardılar.”

Mezitli Belediyesinin desteğiyle bayanların çok büyük işler başardığına vurgu yapan Başkan Neşet Tarhan, “Bayan Üretici Pazarı ile iki defa dünya şampiyonluğu kazanan, katkı sağlayan gönüllü ordumuzla eğitimden sanata bir çok alanda belediyesine destek olan, her alanda yaptıklarıyla bizleri gururlandıran bayanlarımızın özverisi ve gayreti sesimizin çok uzaklardan yankılanmasına katkı sağlıyor.

Gerek sporda, gerek sanatta gerekse ekonomik yaşamda peş peşe göğsümüzü kabartarak kentimizin adını ulusal ve uluslararası arenada devamlı duyuran tüm bayanlarımıza çok teşekkür ederim.”

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü