Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de desteklediği ve salgın döneminde evde kalmak zorunda olan komşularını düşünerek başlatılan etkinlikler Kartal’ın 5 ayrı noktasında yapılacak.

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan “Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor etkinliği ile Kartallı vatandaşlar muntazam ve bilinçli şekilde spor yapacak, uzman eğitmenler tarafından spor yapma alışkanlığı kazandırılacak.

5 Haziran 2021 Cumartesi tarihinden itibaren her cumartesi ve pazar günleri saat 08.00 – 09.00 saatler arasında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan etkinlikler; Atalar Açık Spor Tesisi, Kartal Dragos Sahil Amfi önü, Soğanlık Fatih Boylan Parkı, Yakacık Bayram Demirkol Parkı ve Esentepe Mehmet Ali Büklü Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kartallılar tae-bo ve zumba ile güne başlayacak

Yapılan spor etkinliklerinin içeriğinde tekvando, boks ve dans disiplinlerini bir araya getiren ve müzik eşliğinde yapılan egzersiz programı olan tae-bo, dans –fitnessın bir karması olarak özetlenen zumba dersleri yer alacak.

İlçe genelinde 5 ayrı noktada yapılacak olan etkinlikler Kovid 19 salgınayla mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleştirilecek.