Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 01:10

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: Gazipaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, iktidarın salgın döneminde, vatandaşların çektikleri sorunlara merhem olmak yerine, IBAN numarası ile destek istediğini hatırlatarak, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, yaşatılan tüm baskılara ve engellemelere rağmen, sosyal hizmetlerin en güzel örneklerini sergilemektedir.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 25-05-2021 19:25   Güncelleme : 25-05-2021 19:25
CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: Gazipaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

Belediyelerimiz bir taraftan vatandaşların çektiği altyapı sorunlarını, uygulamaya koyduğu projelerle çözüme kavuşturmaya devam etmektedir.”

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: Gazipaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa’da ikamet eden vatandaşların uzun yıllardır sıkıntısını yaşadıkları yağmursuyu sorununa çözüm olacak tahliye sistemi çalışmalarını yerinde inceleyen CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: Gazipaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

MESKİ Doğu İşletmeler Daire Başkanı Önder Yandımata, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Tarsus Belediye Meclis üyeleri ve yöneticilerin de katılım gösterdiği gezi ve ziyaretler esnasında vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Ozan Varal, Öğretmenler Mahallesi’nden başlayan ve Gazipaşa Mahallesi’ne kadar uzanan proje kapsamında 5 bin metre yağmursuyu tahliye borusu döşendiğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: Gazipaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

MESKİ’nin şu an Tarsus’ta onlarca noktada çalışma yaptığına dikkati çeken Başkan Av. Ozan Varal, “Gazipaşa Mahallemiz nüfus yoğunluğu açısından gerçekten büyük bir mahallemiz.

Fakat 25-30 yıl boyunca altyapı hizmetlerinden gerektiği şekilde faydalandırılmamış. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, kangren haline gelmiş birçok noktada altyapı projelerini uygulayarak, vatandaşların beklentilerini karşılamakta, sorunlarına çözüm bulmaktadır.”

Gazipaşa gibi, on yıllardır ihmal edilen tüm dezavantajlı mahallelerin sorunlarının program dahilinde çözüme ulaştırılacağını belirten Başkan Av. Ozan Varal, birlik mesajı vererek, “Dün birbirimize güvendik, bugün diyalogumuz sürüyor, yarınlarda daha güzel bir kentte ve ülkede yaşayacağımıza hepimizin inanması gerekiyor.”

CHP’li Belediyelerin salgın döneminde ortaya koyduğu sosyal çalışmaların toplumun tüm kesimlerinin takdirini topladığını söyleyen Başkan Av. Ozan Varal, “İşsizlik rakamlarının gün geçtikçe arttığı, esnafların bunalım yaşadığı, emeklinin aldığı maaşı ay sonuna yettiremediği, gençlerin yarınlarında umut görmediği bir süreçte ve özellikle salgın döneminde, CHP’li Belediyelerin, gıdadan sağlığa, eğitimden yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar yüzlerce farklı alanda uyguladığı sosyal çalışmalar, toplumun geniş kesimlerinde “İyi ki CHP’li Belediyeler var” söylemlerinin artmasını sağlamıştır.

Tarsus’ta hem ilçe Belediyemiz, hem de Büyükşehir Belediyemiz, bu zorlu süreçte onbinlerce hanenin kapısını çalmış, binlerce esnafın dert ortağı olmuştur, olmaya da devam edecektir.”

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü