Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 05:31

Kartal Belediyesi: Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Etkinlikleri başlıyor

Kartal Belediyesi, muntazam olarak ve bilinçli şekilde spor yapma alışkanlığını kazandırmak için ilçe genelinde ‘Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Etkinliği’ için hazırlıklara başladı.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 28-05-2021 22:41   Güncelleme : 28-05-2021 22:41
Kartal Belediyesi: Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Etkinlikleri başlıyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de desteklediği ve salgın döneminde evde kalmak zorunda olan komşularını düşünerek başlatılan etkinlikler Kartal’ın 5 ayrı noktasında yapılacak.

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan “Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor etkinliği ile Kartallı vatandaşlar muntazam ve bilinçli şekilde spor yapacak, uzman eğitmenler tarafından spor yapma alışkanlığı kazandırılacak.

5 Haziran 2021 Cumartesi tarihinden itibaren her cumartesi ve pazar günleri saat 08.00 – 09.00 saatler arasında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan etkinlikler; Atalar Açık Spor Tesisi, Kartal Dragos Sahil Amfi önü, Soğanlık Fatih Boylan Parkı, Yakacık Bayram Demirkol Parkı ve Esentepe Mehmet Ali Büklü Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kartallılar tae-bo ve zumba ile güne başlayacak

Yapılan spor etkinliklerinin içeriğinde tekvando, boks ve dans disiplinlerini bir araya getiren ve müzik eşliğinde yapılan egzersiz programı olan tae-bo, dans –fitnessın bir karması olarak özetlenen zumba dersleri yer alacak.

İlçe genelinde 5 ayrı noktada yapılacak olan etkinlikler Kovid 19 salgınayla mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleştirilecek.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü