Tarsus Vahap Seçeri Seviyor

Mersin’in her bölgesini ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir arada olmayı sürdürüyor. Her gün Mersin’in ayrı bir noktasına giden Başkan Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi’nde esnaf ve yurttaş ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 21-03-2024 17:34 286 kez okundu.

Tarsus Vahap Seçeri Seviyor

 

Tarsus’a her gidişinde yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Seçer’e sevgi selinde bulunan Tarsus halkı, “Yine seçilecek ve bize yeniden bayram yaşatacaksınız” dedi. Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetleri için Seçer’e teşekkür eden esnaf ve yurttaşlar, desteklerini, “Bizim başkanımız sensin, yine sen olacaksın. Yolun açık olsun” ifadeleriyle dile getirdi.

 

 

 

Mersin’in her bölgesini ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir arada olmayı sürdürüyor. Her gün Mersin’in ayrı bir noktasına giden Başkan Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi’nde esnaf ve yurttaş ziyareti gerçekleştirdi.

 

Halktan Seçer’e tam destek

Tarsus’a her gidişinde yurttaşların yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılanan Seçer, bu kez de aynı tablo ile karşılaştı. Tarsus’ta pazar ve esnaf ziyareti yapan Seçer’e sevgi selinde bulunan Tarsus halkı “Yine seçilecek ve bize yeniden bayram yaşatacaksınız” dedi.

 

Tarsus’taki gezisinde dükkanları teker teker gezerek ‘Bol kazançlar’ dileyen Seçer’e Tarsus esnafından büyük destek geldi. Halini hatrını sorduğu esnaftan “Sizi çok seviyoruz, sizi aramızda görünce daha iyi oluyoruz” cevabı alan Seçer, yurttaşların memnuniyeti için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Gençlerin gönlü Seçer’le

Yurttaşların ‘Tarsus seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarına teşekkür eden Seçer, yerel seçimler için yurttaşlardan destek istedi, karşılığında da Tarsus halkından tam destek gördü.

 

Gezisi sırasında yurttaşlarla da bol bol sohbet edip “Bir şikayetiniz var mı?” diye soran Seçer, “Hiçbir şikayetimiz yok. Çok memnunuz” cevabını aldı. Seçer’i karşısında görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen bir yurttaş da “Maşallah çok iyi gidiyorsun. Senin kazanacağın garanti” dedi. Tarsus’u gençlerde de sohbet eden Seçer, gençlerden sık sık “Oylarımız size başkanım. Gönlümüz yine sizinle” ifadelerini duydu.

 

Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetleri için Seçer’e teşekkür eden esnaf ve yurttaşlar, desteklerini, “Bizim başkanımız sensin, yine sen olacaksın. Yolun açık olsun” ifadeleriyle dile getirdi.

DİĞER HABERLER
MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu'ndan Esat Durak'a Destek Açıklaması

MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu'ndan Esat Durak'a Destek Açıklaması

26-04-2024 - GÜNCEL

Başkan Tutdere: ‘Adıyaman’ımızı tozdan ve görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz’  - Videolu Haber

Başkan Tutdere: ‘Adıyaman’ımızı tozdan ve görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz’ - Videolu Haber

25-04-2024 - GÜNCEL