CHP’li Tuncer, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim günü görev alacak avukatlar bir araya geldiği toplantıda; “Demokratik sürecimizin sağlıklı işlemesi için gerekli adımları atıyoruz. Halkımızın güvenliği ve oy hakkının korunması bizim önceliğimizdir” dedi.

SİYASET - 21-03-2024 17:33 163 kez okundu.

CHP’li Tuncer, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor


OY HAKKININ KORUNMASI ÖNCELİĞİMİZDİR



Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Toros Yörükleri Dayanışma Derneği Başkanı Ziya Erdoğan ve üyelerini ziyaret etti. Yörük kültürünün önemine vurgu yapan Tuncer, “Yörüklerin tarih ve kültür mirasına sahip çıkmak, bizim için büyük önem taşıyor. Bu birliktelikle, şehrimizin tüm kesimlerini kucaklayarak daha yaşanabilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ
Seçim çalışmalarına Vatan Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek devam eden Tuncer, “Esnaflarımızla her gün bir araya geliyoruz, çünkü birlikte daha güçlüyüz.  Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini geliştiren ve yurttaşların kendilerini mutlu hissetmelerine katkı sağlayan projeler gerçekleştireceğiz. Hep birlikte, el birliğiyle Mezitli’mizi daha da ileriye taşıyacağız. Gençlik enerjimizle birlikte kentimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz” diye konuştu.

HOŞGÖRÜLÜ BİR BELEDİYECİLİĞİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Tuncer, Mersin Dersimliler Derneği Başkanı Nurşen Çığlık ve üyelerini ziyaretinde de “Köklü bir geçmişe sahip olan bu değerli topluluğun desteği bizim için çok önemli. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha ileriye gideceğiz! Yurttaşlarımızın yaşam tarzlarına, değerlerine ve kimliklerine saygılı davranan; hiç kimseyi ötekileştirmeyen hoşgörülü bir belediyeciliği hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

OY HAKKININ KORUNMASI BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR
Sandık güvenliğini arttırabilmek için seçim günü görevli avukatlar ile bir araya gelen Tuncer, şöyle devam etti: “Seçim günü için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Demokratik sürecimizin sağlıklı işlemesi için gerekli adımları atıyoruz. Halkımızın güvenliği ve oy hakkının korunması bizim önceliğimizdir! Hep birlikte kardeşçe, geleceğe umutla ve güzellikle bakacağız.”

DİĞER HABERLER
Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin Hatay için ‘acil önlem’ çağrısı yaptı

Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin Hatay için ‘acil önlem’ çağrısı yaptı

25-04-2024 - SİYASET

DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi

DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi

25-04-2024 - SİYASET