Block Earner ile dijital altın ve dolarda dar makas aralığı, 7/24 işlem!

Piyasada döviz kuru hareketliliği arttı. Dolar kuru, haziran ayının ilk günlerine rekor kırarak başlarken altın da yurt içi piyasada tarihi seviyelere ulaştı. Volatilite yükseldikçe hem dolar hem de altında makas aralıkları zirve yaptı.

YAŞAM - 08-06-2023 14:24 86 kez okundu.

Block Earner ile dijital altın ve dolarda dar makas aralığı, 7/24 işlem!

Piyasada döviz kuru hareketliliği arttı. Dolar kuru, haziran ayının ilk günlerine rekor kırarak başlarken altın da yurt içi piyasada tarihi seviyelere ulaştı. Volatilite yükseldikçe hem dolar hem de altında makas aralıkları zirve yaptı. Özellikle alış ve satış fiyatları arasındaki artan farklılık, bazı yatırımcıları dolar ve altının dijital alternatiflerine yönlendirdi. Böylece dijital dolar USD Coin (USDC) ve dijital altın PAX Gold'a (PAXG) geçişler hız kazandı.
Dolar ve altın yatırımıyla ilgilenenler artık Block Earner’da daha avantajlı
Block Earner'da alınıp satılabilen USDC ve PAXG, dolar ve altın yatırımlarıyla ilgilenen herkese iki büyük avantaj sağlıyor. Bunlardan birincisi, dar makas aralıklarıyla işlem imkanı. İkincisi ise hafta sonu ve tatil günleri dahil olmak üzere, piyasa kapalıyken bile işlem yapabilme özgürlüğü.

Block Earner'da kullanıcılar, dolar ve altın yatırımlarını dijital varlıklar üzerinden güvenle gerçekleştirirken piyasanın kapalı olduğu zamanlarda dahi aktif olabilmenin keyfini yaşıyor. Bu sayede, piyasa hareketliliklerinden anlık olarak faydalanmak da mümkün oluyor.
Alım satım işlemleri çok kolay ve hızlı
Block Earner'ın güvenli altyapısı ve kullanıcı dostu arayüzü, kullanıcıların USDC ve PAXG alım satım işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Yatırımcılar, istedikleri miktarda USDC veya PAXG satın alabiliyor, aynı şekilde istedikleri zaman bu dijital varlıklarını satabiliyorlar.

Tüm bunların yanı sıra PAXG ile altın için saklama maliyetleri de sıfırlanıyor. Böylece yatırımcıların yatırımlarını saklamaları için külfetli sabit ücretler ödemelerine gerek kalmıyor. Geleneksel yatırımların yeni nesil teknoloji üzerinden yapılmasına olanak veren Block Earner, hareketliliğin düşük, alım satım fırsatlarının az olduğu dönemlerde de yatırımlardan getiri elde etme avantajı sağlıyor. Kullanıcılar, diledikleri takdirde, platformun DeFi hesabıyla USDC üzerinden zahmetsizce pasif gelir alabiliyor. Block Earner DeFi Hesabı, 7-8 adımdan oluşan süreci, sadece 3 adıma indirerek mevcut yöntemlerde ödenen işlem ücretlerini büyük ölçüde azaltıyor ve daha avantajlı bir maliyet sunuyor.
“Avantajlı yatırım imkanlarını kullanıcılarımızla buluştuyoruz”

Block Earner Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, "Kapsayıcı bir yeni nesil FinTech platformu olma ilkemiz doğrultusunda özellikle ülkemizde çok tercih edilen geleneksel yatırım araçları olan altın ve döviz için de avantajlı yatırım imkanlarını kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız 7/24 güncel piyasa rakamlarını kullanarak ve al/sat fiyatları arasındaki farktan etkilenmeden PAXG ile altın, USDT ve USDC ile de dolar yatırımlarını blockchain teknolojisinin avantajlarıyla güvenle yapabiliyorlar. Tercih ettikleri yatırım araçlarına düşük maliyetlerle ulaşmanın yanında Block Earner’ın sunduğu DeFi erişimi sayesinde kullanıcılarımız yatırımları üzerinden pasif gelir elde ederek portföylerinin kazanç verimliliğini artırabiliyorlar. Pasif gelir günümüz finans dünyasında hepimiz için önemi günden güne artan bir kavram. Yakın zamanda canlıya aldığımız referans programımızla her kullanıcımızı iş ortağımız gibi konumluyor ve platforma kazandırdıkları her yeni kullanıcı üzerinden elde edilecek komisyon gelirinin paylaşılmasıyla sürdürülebilir bir kazanç modeli oluşturuyoruz. Böylelikle kullanıcılarımız yatırımlarını platformumuzda değerlendirirken referansları aracılığıyla elde ettikleri pasif gelirle de portföylerine ömür boyu katkı sağlamış oluyorlar."
Referans programıyla %50 kazanç imkanı
Öte yandan Block Earner'ın referans programıyla kazançlar daha da artırılabiliyor. Kullanıcılar, diledikleri sayıda arkadaşını Block Earner'a davet ederek birlikte kazanabilir, sınırsız referans programı ödüllerinden faydalanabilirler. Referans programına katılanlar, ilk 90 gün boyunca davet ettikleri her arkadaşının ilk 90 gündeki komisyonlarının yüzde 50'sini, ömür boyu ise yüzde 20'sini kazanabiliyorlar. Ayrıca ödüller, en güvenli kripto varlık olan Bitcoin cinsinden birikiyor. Kullanıcının referansıyla gelenler ise alacağı ilk 2000 TL'lik kripto varlıkta 50 TL kazanıyor.

Block Earner'ın iOS veya Android uygulamasını şimdi indirin, tüm bu avantajlardan hemen yararlanın!

Website: https://blockearner.com.tr/
Instagram: https://www.instagram.com/blockearnertr/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/block-earner-tr/
Twitter: https://twitter.com/blockearnertr
Youtube: https://www.youtube.com/@blockearnertr

DİĞER HABERLER
Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde geleneksel temizlik

Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde geleneksel temizlik

21-03-2024 - YAŞAM

Gölcük Kılavuz Derslik gençlerin hizmetinde

Gölcük Kılavuz Derslik gençlerin hizmetinde

21-03-2024 - YAŞAM