Mersin’in markası GİDERİK’e bir ödül daha

2010 Döneminde Kurumsal Markaların ve Profesyonel Yöneticilerinin ortak platformu olarak kurulan iş birliği organizasyonu, 2017 yılında sivil toplum kuruluşu olarak başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

YAŞAM - 03-06-2023 17:08 179 kez okundu.

Mersin’in markası GİDERİK’e bir ödül daha

 

Kurumsallaşma, Markalaşma, Dijitalleşme ve İnsan kaynakları alanında farkındalık uyandırmak, kamusal kaynaklı personel teşviklerinden daha fazla işletmenin yararlanmasını sağlamak, İnsan Kaynakları alanında iş birliği kültürünü geliştirmek ve sürdürülebilir bir iletişim ağı kurmak amacıyla yola çıkan GİDERİK, gerçekleştirdiği projelerle iş dünyasına değer katıyor.

Yılın İnsan Kaynakları ve Kariyer Projesi

2022 döneminde düzenlenen 3. Altın Çilek Ödül töreninde yılın sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görülen Girişimci İnsan Kaynakları Derneği, 30 Mayıs 2023 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde düzenlenen 3. Altın Caretta Ödüllerinde de Yılın İnsan Kaynakları ve Kariyer Projesi Ödülünü aldı.

Kurumsal Markaların ve Profesyonel Yöneticilerin Buluşma Noktası

2010 Döneminde kurulan ve Türkiye’de bu alanda örnek proje olan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği bünyesinde birçok kurumsal marka ve profesyonel yönetici yer alıyor. Bir taraftan iş dünyası açısından iş birliği kültürünün gelişmesine katkı sunan dernek, diğer taraftan da gençlerin, üniversitelilerin kariyer yolculuklarına destek sunacak birçok projenin de koordinatörlüğünü yürütüyor.

Gücümüz; Birlikteliğimiz

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’nin kurucu yönetim kurulu başkanı Serkan ÖZADA; Pandemi sürecinden sonra iş dünyasında geleneksel çalışma şekillerinin büyük bir değişim içerisinde olduğunu, değişime adapte olmak üzere önlemlerini alan ve öğrenen firmaların gelecekte de var olacaklarının altını çizdi.

Bugün yaşanan dijital devrim sürecinde; çalışanlara yeni yetenekler kazandırılması, yetenek yönetimi, işveren markası, kurum kültürünün gelişmesi gibi trend başlıklarda İnsan Kaynakları departmanının önemine vurgu yapan ÖZADA Mersin iş dünyası arasında kurdukları sürdürülebilir iş birliği kültürünün, Çukurova iş dünyasının geleceği için  önemli rol oynayacağını belirtti.

 

Bugüne kadar birçok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden ÖZADA, Yılın İnsan Kaynakları ve Kariyer Projesi ödülünü Kıbrıs’ta almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ÖZADA, projelerin, çalışmaların, verilen emeklerin ödüllendirilmesinin ileriye dönük dernek çalışmalarında büyük motivasyon kaynağı olacağını da vurguladı.

DİĞER HABERLER
Başkan Büyükkılıç’ın projesi Türkiye’ye örnek gösteriliyor

Başkan Büyükkılıç’ın projesi Türkiye’ye örnek gösteriliyor

13-04-2024 - YAŞAM

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?

13-04-2024 - YAŞAM